Play-off'ta ilk maçlar pazar günü başlıyor

​​​​​​​2023-2024 Muğla Süper Amatör Küme Ligi play-off maçları 18 Şubat 2024 Pazar günü ilk hafta karşılaşmalarıyla başlıyor. Play-off karşılamalarında mücadele edecek başarılı 6 takımın arasında yer alan ilçemiz temsilcilerinden Dr. Alp Milasspor kendi evinde Ortaca Belediyespor’u ağırlarken, Milas Belediye Milasspor ise deplasmanda Marmaris Gençlikspor ile mücadele edecek.

Play-off'ta ilk maçlar pazar günü başlıyor
  • 16 February 2024, Friday 11:59

Muğla Süper Amatör lig play-off maçlarında 6 takım BAL için mücadele verecek. A ve B grubunu ilk üç sırada tamamlayan birbirinden iddialı 6 takım, tek grupta puan usulü oynayacağı maçlar sonunda play-off grubu şampiyonu olacak. Şampiyon olacak olan takım 2024-2025 spor sezonunda BAL Ligi’nde mücadele etme hakkını kazanacak.

Muğla Süper Amatör Küme Ligi play-off maçlarında mücadele edecek olan ilçemiz futbol takımlarından Dr. Alp Milasspor ile Milas Belediye Milasspor, ilk hafta maçlarında sahaya mutlak galibiyet ve 3 puan için çıkacak.

Teknik sorumluluğunu Deniz Kibar'ın yaptığı, A grubu lideri Dr. Alp Milasspor, play-off grubunun ilk maçında 18 Şubat Pazar günü saat 14’te, B grubunun lideri Ortaca Belediyespor'u Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda ağırlıyor.

İki grup liderinin Milas'ta karşı karşıya geleceği play-off maçına futbolseverleri davet eden Dr. Alp Milasspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal, “Hedefimiz önce şampiyonluk ardından BAL Ligi. Hazırlıklarımızı tamamladık. Yaptığımız 5 transferin ardından kadromuzu daha da güçlendirdik. Bugün saat 10’da yaptığımız son antrenmanın ardından futbolcularımız Pazar günü yapılacak karşılaşmayı beklemeye başladı. Seyir zevki yüksek karşılaşmalar olması için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Teknik ekibime ve futbolcularıma inanıyorum. Başarılar diliyorum.” Dedi.  

MARMARİS GENÇLİKSPOR-MİLAS BELEDİYE MİLASSPOR

İlçemizi Muğla Süper Amatör Küme Ligi Play-off grubunda temsil edecek olan, bir diğer takımımız olan Milas Belediye Milasspor ise, play off grubunun ilk maçında deplasmanda, 18 Şubat Pazar günü saat 14’te Marmaris Gençlikspor'a konuk olacak.

Yeni transferleriyle kadrosunu güçlendiren Milas Belediye Milasspor, deplasmanda oynayacağı karşılaşmada sahaya galibiyet için çıkacak.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık