“Profesyonel futbolcularımız formamız ve armamız altında”

​​​​​​​2023-2024 futbol sezonunda Milas’ı, Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde temsil edecek olan Milas Belediyesi Milasspor, ligde en iyisi olma yolunda kadrosuna profesyonel futbolcuları dahil etmeye devam ediyor.

“Profesyonel futbolcularımız formamız ve armamız altında”

Bugün (1 Eylül Cuma) Milas Belediyesi Milasspor Transfer Komitesi tarafından 5 futbolcuyu daha mor-beyaz renklerine dahil ettiler.

Milas Belediyesi Milasspor Transfer Komitesi bugün yaptığı transfer anlaşmalarıyla Erman Taşkın, Batuhan Karagöz, Serhat Siyahtaş, Serkan Osma ve Samet Dilli ile sözleşme imzaladı.

Sezona güçlü bir kadro ile başlamak için emin adamlarla transferlere devam eden Milas Belediyesi Milasspor Yönetim Kurulu, bugün Fenerbahçe altyapısında yetişen 1995 Doğumlu Erman Taşkın, Vavacars Fatih Karagümrük’te oynamış olan 1998 Doğumlu Batuhan Karagöz, Eşin Grup Sökespor'da oynayan 2001 doğumlu Serhat Siyahtaş, Trabzonspor altyapısında yetişen 1996 doğumlu Serkan Osma ve takımın alt yapısında yetişen 1995 doğumlu Samet Dilli’yi kulübüne transfer ettiklerini duyurdular.

Sağ bek oyuncusu olan 28 yaşındaki Erman Taşkın,  Didim Belediyespor, Fenerbahçe A.Ş, Adana Demirspor,  Ankara Keçiörenspor, Batman Petrol Ofis, Diyarbekirsor, Ofspor, Beyoğlu Yeni Çarşı, Gölcukspor, Küçükçekmece Sinopspor ve Gaziantepgücü takımlarında forma giydi. 

25 yaşındaki Orta saha – Önlibero oyuncusu Batuhan Karagöz,  Beşiktaş alt yapısında uzun yıllar forma giyerken, Vavacars Fatih Karagümrük, Bağcılar Spor Kulübü, Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş., Altınova Belediyespor, Yalova Yeşilova Spor futbol takımlarında da yer aldı.

22 yaşındaki orta saha oyuncusu Serhat Siyahtaş,  Van DSİ Spor,  Van Yolspor, Yatağanspor, Ermaş Muğlaspor, Eşin Grup  Sökespor'da forma giydi.

27 yaşındaki Orta saha - On Numara oyuncusu Serkan Osma, Trabzonspor A.Ş., 1461 Trabzon FK, Trabzon Doğanspor,  Çubukspor Futbol A.Ş., Sebat Gençlik Spor, Bahcecikspor, Dersim Spor takımlarında forma giydi.

Futbola 2007 sezonunda Milas Gençlikspor’da başlayan 25 yaşındaki oyuncu Samet Dilli, Yeni Milasspor, Muğla Üniversitesi, Milas Gençlikspor, Beçin Gençlikspor, Muğla Üniversitesi ve tekrar 2019 sezonunda Birinci Amatör Küme Ligi’nde Milas Gençlikspor, daha sonra sırasıyla Karaovaspor, Ortaköyspor ve Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor formasıyla yeşil sahalarda mücadele etti.

Yapılan transferlerin ardından açıklama yapan Milas Belediyesi Milasspor Transfer Komitesi, “Profesyonel futbolcularımız formamız ve armamız altında başarılar dileriz.” Dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık