"Sağlımız için spor yapıyoruz"

Milas kadınları geçtiğimiz hafta sonu Gökçeler Kanyonunda buluşarak "Sağlığımız için spor yapıyoruz" sloganıyla yola çıktılar.

Milas Belediyesi tarafından açılan ve işletmeciliğini Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Spor Daire Başkanlığı’nın yaptığı, Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde haftanın 3 günü sabah ve akşam gruplarında ve antrenörler eşliğinde spor yapan kadınların katıldıkları geleneksel doğa yürüyüşü Gökçeler Kanyonunda gerçekleştirildi.

Atatürk Spor Kompleksi spor antrenörleri ve tesis görevlilerinin rehberliğinde gerçekleştirilen doğa ile iç içe spor gezisi öncesi tüm kadınlara Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından tişört verildi. Ayrıca Muğla Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gençlik Masası Gönüllüleri’nden oluşan bir grup gencimiz de bu yürüyüşe Muğla’dan gelerek eşlik ettiler.

14 Nisan Pazar günü toplamda 50'ye yakın kadın sporcunun katıldığı Gökçeler Kanyonu Doğa Yürüyüşü’nde; havanın güzelliği, doğanın yeşili, çiçeklerin kokusu, kuşların cıvıltısı ve suyun sesi eşliğinde spor yapanlar, günün sonunda bir fotoğraf karesinde buluştular.

Etkinliğe katılan kadınlarımız Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Spor Dairesi başkanlığı tarafından ikram edilen su, çay ve elma eşliğinde yorgunluklarını giderdiler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık