Sakarya Ortaokulu Şampiyon!

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Sakarya Ortaokulu Şampiyon!

Turnuvanın Üçüncülük - Dördüncülük maçında ise Milas Anadolu Lisesi ile Ticaret Meslek Lisesi Öğretmenler Takımları keyifli ve mücadeleli bir maç oynadılar. Karşılaşmayı 3 - 2 Milas Anadolu Lisesi takımı kazandı.

Milas Eğitimcileri arasında, Türk Eğitim Sen Milas Temsilciliği tarafından düzenlenen Voleybol Turnuvasının dördüncüsünde buluşan Milaslı voleybolseverler Eğitimciler arasında oynanan voleybol karşılaşmaları ile voleybola doydular.

18 Takımın katıldığı turnuvada keyifli karşılaşmalar oynandı.

 

Ödül Töreni

Turnuvanın 17 Mayıs Çarşamba günü Milas Dr. Mete Ersoy Ortaokulu İlk Yaz Spor Salonunda oynanan final karşılaşmaları sonrasında Turnuva Komitesince Yapılan Turnuva değerlendirmesi ile belirlenen ‘Turnuvanın Enleri Ödülleri’ düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Turnuvayı takip eden basın mensupları Hüseyin Açar, Sercan Ergin ve Özgür Mil ile turnuva hakemleri Eşref Mete, Yusuf Ali Mat, Mustafa Emekli, Rıza Turan, Mustafa Arıkan ve Nurullah Sarı’ya da teşekkür plaketleri verildi.

Turnuvaya sponsor olan Diş Hekimi Yılmaz Özbek ile Dr. Mete Ersoy Ortaokulu Müdürü Türker Yaşoğlu da teşekkür plaketlerini aldılar.

Ayrıca, turnuvaya katılan tüm takımların sporcularına katılım sertifikaları da, Turnuva Komitesi tarafından dağıtıldı.

Ödül töreni sırasında, turnuvayı izlemeye gelen voleybolseverlere ve sporculara da Turnuva Komitesi tarafından ikramlarda bulunuldu.

 

Turnuvanın ‘EN’leri

En İyi Pasör- Emine Şeyda Erken (Selimiye Ortaokulu Voleybol Takımı)

En İyi Smaçör- Ahmet İhsan Kompas (Selimiye Ortaokulu Voleybol Takımı)

En İyi Servisçi- Onur Semiz (MİFAD Voleybol Takımı)

En Centilmen Sporcu- Aygün Işıkol (Anadolu Lisesi Voleybol Takımı)

En Centilmen Takım- 23 Nisan Ortaokulu Voleybol Takımı

Turnuvada ödül kazananlara ödülleri; Türk Eğitim Sen Muğla Üniversitesi Temsilcisi Coşkun İnce, Muğla Üniversitesi Öğretim Görevlisi Aydın Çelebi, Diş Hekimi Yılmaz Özbek, Milas Eğitim Bir Sen Temsilcisi Ali Akarca, Milas Belediye ve Muğla Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Kasım Özkan, Milas Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Aksu, Türk Eğitim Sen Milas Temsilcisi Adnan Karaağaç, Türk Eğitim Sen Milas Temsilciliği Yöneticisi Muzaffer Kafalı, Milas Merkez Ortaokulu Müdürü Yardımcısı İlhami Durum, Zekeriya Gümüşkesen Ortaokulu Müdürü Erdal Ayaz, Bafa Ortaokulu Müdürü Suat Aydın, 23 Nisan İlköğretim Okulu Müdürü Zeki Yaşar Kalkan, Güllük Ortaokulu Müdürü Yücel Kuzucu, Milas Eğitim Sen Temsilcisi Neşet Ural ve Milas Kent Konseyi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Günlük tarafından verildi.

 

Turnuvada Dereceye Giren İlk Dört Takım

Turnuva Şampiyonu- Sakarya Ortaokulu

Turnuva İkincisi- Selimiye Ortaokulu

Turnuva Üçüncüsü- Anadolu Lisesi

Turnuva Dördüncüsü-Ticaret Meslek Lisesi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık