Şampiyon belli oluyor

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Şampiyon belli oluyor
  • 23 November 2016, Wednesday 6:43

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başöğretmen Atatürk Öğretmenler Arası Futbol Turnuvasının şampiyonu bugün belli oluyor.

12 öğretmen futbol takımının katıldığı futbol turnuvasında 21 Kasım Pazartesi günü oynanan yarı final karşılaşmalarında rakiplerini yenen Ticaret Meslek Lisesi ile Ortaköy Ortaokulu Öğretmenler Futbol Takımları bugün şampiyonluk mücadelesi için son kez sahaya çıkıyorlar.

Turnuvanın şampiyonluk karşılaşması öncesinde yarı final maçlarında rakiplerine yenilen Karyalılar ve Milli Eğitim takımları da turnuvanın üçüncülüğü için mücadele edecekler.

Bugün yapılacak olan final karşılaşmaları sonrasında turnuvada ilk üç dereceye giren takımlara kupaları ödül töreninde verilecektir.

 

Futbolu ile göz doldurdu

Öğretmenler Futbol Turnuvası yarı final maçında Ortaköy futbol takımı ile Milli Eğitim Futbol takımın mücadelesinde Milli Eğitim takımının formasını giyen Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal oynadığı futbolla göz doldurdu ve beğeni topladı. Takımının finale çıkma mücadelesinde attığı şık golle alkış alan Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal müsabaka sonrasında her iki takımın futbolcularını kutlayarak tebrik etti.

 

Yarı Final Maç Sonuçları

Ticaret Meslek Lisesi: 5

 Karyalılar: 2

 

Ortaköy: 4

Milli Eğitim: 2

 

Final Maçları Programı

23 Kasım Çarşamba

Saat 18.00

 

Üçüncülük

Karşılaşması

Milli Eğitim Müdürlüğü:

Karyalılar:

Saat 19.00

 

Şampiyonluk Maçı

Ticaret Meslek Lisesi:

Ortaköy Ortaokulu:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık