Şampiyon İmam Hatip Anadolu Lisesi

Milas Şehit Murat İnci Anadolu Lisesi:3 Murat İnci Ortaokulu:2

Şampiyon İmam Hatip Anadolu Lisesi

Milas Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Turnuvası 22 Kasım Cuma günü oynanan final karşılaşmalarıyla sona erdi.
Yarı Final Maçları Sonuçları
Anadolu Lisesi:1 Şehit Murat İnci Ortaokulu:3
Sakarya Ortaokulu:1 Şehit Murat İnci Anadolu Lisesi:3
Milas Dr Mete Ersoy Ortaokulu İlk Yaz Spor Salonu’nda 21 Kasım Perşembe günü oynanan yarı final maçlarında rakiplerini yenen Milas Şehit Murat İnci Anadolu Lisesi Öğretmenleri Voleybol Takımıyla Ortaokul Öğretmenleri Voleybol Takımları turnuvanın şampiyonluk maçında bir kez daha karşı karşıya geldiler.
Yarı final maçlarında rakiplerine yenilen Anadolu Lisesi ile Sakarya Ortaokulu voleybol takımları da turnuvanın üçüncülük maçını oynadılar.
 Final Karşılaşmaları
Öğretmenler arası voleybol turnuvasında hakemlikleri Hasan Başaran, Mustafa Emekli, Halim Başkonuş, Filiz Beycur, Ümit Demir ve Tuncay İn yaptılar.
Üçüncülük karşılaşması
Milas Anadolu Lisesi:1 Sakarya Ortaokulu:3
Öğretmenler voleybol turnuvasının üçüncülük maçında Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’ın da formasını giydiği Sakarya Ortaokulu Öğretmenler Voleybol Takımı rakipleri Anadolu Lisesi Öğretmenleri Voleybol Takımını 3-1 yenerek turnuvanı üçüncülük kupasını elde etti.
Oldukça mücadeleli ve heyecanlı geçen maçın ilk setini Sakarya 25-22 ikinci setini Anadolu Lisesi 25-21, üçüncü setini 25-18 ve dördüncü seti de 25-21 alan Sakarya voleybol takımı maçtan 3-1 galip ayrıldı. 
 Şampiyonluk Maçı
 Şehit Murat İnci Anadolu Lisesi:3 Şehit Murat İnci Ortaokulu:2
Turnuvanın şampiyonluk maçı için sahaya çıkan aynı okulun iki takımından lise grubu öğretmenlerinden oluşan voleybol takımı rakipleri ortaokulu öğretmenleri voleybol takımını güzel bir oyun sonrası 3-2 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.
Kazananı Taybrek Seti Belirledi
 Şampiyonluk karşılaşmasının ilk setini 25-22 Ortaokul takımı ikinci setini lise takımı kazandı. Maçın üçüncü setini alan taraf bu kez lise takımı oldu. Maçın dördüncü setinde mücadeleyi bırakmayan ortaokul takımı seti 25-23 alarak skoru 2-2 beraberliğe taşıdı.
Karşılaşmanın taybrek uzatma setinde kazanan 15-11 lik skorla lise takımı oldu ve bu sonuçla rakibini 3-2 yenen Murat İnci Anadolu Lisesi voleybol takımı turnuva şampiyonu oldu.
Öğretmenler arası voleybol turnuvasının ödülleri 24 Kasım Pazar günü Milas Evlendirme ve Düğün Salonunda 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen tören sonrasında takımlara verildi.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık