Şampiyon Milasspor Antalya Şampiyonasına Hazırlanıyor

Türkiye Veteranlar Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Ege Bölgesi Vetaranlar Futbol Ligi’nde şampiyon olan ve bu başarısı ile Nisan ayı sonunda Antalya’da yapılacak olan Veteranlar Türkiye Şampiyonları Şampiyonasına katılma hakkını kazanan ilçemiz temsilcisi Milasspor, Antalya turnuvasına, yaptığı antrenmanlar ve hazırlık karşılaşmalarıyla hazırlanıyor.

Şampiyon Milasspor Antalya Şampiyonasına Hazırlanıyor

Teknik Sorumluluğunu Mehmet Kabak’ın yaptığı mor beyaz renklere sahip Milasspor, geçtiğimiz hafta içinde Bodrum Birlikspor Veteranlar Futbol Takımı ile yaptığı 2 hazırlık maçı ile Antalya şampiyonasının genel bir provasını yaptı.

Milasspor Veteranlar Futbol takımı Teknik Sorumlusu Mehmet Kabak, Antalya Futbol şampiyonası ile ilgili olarak gazetemize bir bilgi vererek, Antalya turnuvasında kendi bölgelerinin şampiyonluklarını kazanan önemli takımlarla maç yapacaklarını söyleyerek, turnuvaya 3 hafta kala takımımızın eksikliklerini hazırlık maçlarıyla görerek, bu eksiklikleri turnuva öncesi giderip, Antalya Şampiyonasına hazır halde gitmek istiyoruz dedi.

Şampiyon olarak gidiyoruz

“Geçen sezon Antalya Veteranlar Şampiyonasında takımın futbolcusuydum, şimdi ise Teknik Sorumluluk görevindeyim” diyen Teknik Sorumlu Mehmet Kabak; “Haliyle bu dönem işim daha zor, ancak takım içersinde iyi bir birliktelik, iyi bir uyum var. Bu sezon şampiyon takım olarak Antalya’ya gidiyoruz, bu nedenle sorumluluğumuzun daha ağır olduğunu düşünüyorum. Hedefimiz Milas’ı Antalya’da en iyi en güzel bir şekilde temsil ederek başarılı sonuçlar ve güzel bir dereceyle Milas’a dönmektir”dedi. Mehmet Kabak, çalışmalarını da bu hedef doğrultusunda sürdürdüklerini söyledi.

Başarılar Dilediler

24 Nisan’da Antalya’da yapılacak olan özel bir turnuvaya katılacak olan Bodrum Birlikspor Veteran Futbol Takımı sporcuları, Milasspor Veteranlar Futbol Takımı ile yaptıkları maçlar sonrasında, yakın ilçelerin 2 kardeş futbol takımı olarak Antalya’da farklı 2 turnuvada yer alacaklarını söyleyerek, bu şampiyonalarda Milasspor takımına başarılar diliyoruz dediler.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık