Şampiyon Sakarya oldu

Milas Türk Eğitim Sen Temsilciliği tarafından düzenlenen Eğitimciler arası Atatürk Voleybol Turnuvasının şampiyonu, finalde Ortaköy takımını 3-1 yenen Sakarya Ortaokulu oldu.

Şampiyon Sakarya oldu

Bu yıl 6.’sı düzenlenen voleybol turnuvasının finali 20 Haziran Perşembe günü Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde yapıldı.

Oldukça kalabalık bir taraftar grubunun da izlediği voleybol finalini desteklemeye Milas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çayırlı, Sosyal Hizmetler Müdürü Mehmet Kızılca, MHP Başkan yardımcısı Zafer Özkan, Milas Milli Eğitim Şube Müdürü Akın Çoşkun, MHP Belediye Meclis Üyesi Mevlüt Kiriş, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Sorumlusu Durmuş Tayfun Uslu, Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, KYK Müdürü Serkan Acarsoy, Kent Konseyi Başkanı Mehmet Günlük, Yörük Obaları Başkanı Erkan Turgut, Muğla Türk Eğitim Sen Başkanı Mürsel Özata ve Milas Türk Eğitim Sen Temsilciliği üyeleri de katıldılar.

Turnuvanın üçüncülük maçında İMİ takımı sahaya çıkmadığı için rakibi Milas Endüstri ve Meslek Anadolu Lisesi Turkuaz takımı maçı hükmen kazanarak turnuva üçüncüsü oldu.

Şampiyonluk Maçı

Sakarya Ortaokulu:3 Ortaköy Ortaokulu:1

Turnuvanın şampiyonluk karşılaşmasında sahaya Sakarya Ortaokulu ve Ortaköy Ortaokulu takımları çıktılar.

Keyifli, heyecanlı ve güzel bir final maçına imza atan her iki takımın oyuncuları, maçı izleyenlerden bol bol alkış aldılar.

Maçın ilk setini 25-23 Ortaköy aldı. İkinci sette daha iyi oynayan Sakarya takımı seti 25-18 alarak skoru 1-1 ile eşitledi. Üçüncü sette Sakarya yine iyi oyunu ile seti 25-23 kazandı ve skoru 2-1 yaptı. Maçın dördüncü setinde müthiş bir mücadele vardı. Seti 26-24 alan Sakarya takımı karşılaşmadan 3-1 galip ayrılarak bu yılki turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvanın en başarılı takımlarından biri olan Ortaköy takımı ise turnuvanın ikincilik kupasını kaldırdı. Turnuvanın şampiyonluk maçını Eşref Mete ve Rıza Turan yönettiler.

 Ödül Töreni

Turnuvanın şampiyonluk maçından sonra ödül töreni düzenlendi. Milas Türk Eğitim Sen Üyesi Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi Öğretmeni Aysu Akyol’un sunumuyla başlayan ödül töreninde açılış konuşmasını yapan Milas Türk Eğitim Sen Başkanı Muzaffer Kafalı, turnuvaya katılan tüm takımlara, sponsorlara, turnuvanın haber olarak takip edilmesini sağlayan basın mensuplarına, turnuva hakemlerine, Milas Belediyesine, Atatürk Spor Kompleksi Tesisi Sorumlularına ve turnuvayı izlemeye gelenlere teşekkür ederek, gelecek yıllarda çok daha geniş katılımlı bir turnuva olması dileklerini iletti.

Turnuva ödül töreninde turnuva komitesi tarafından teşekkür plaketleri verildi. Turnuva hakemleri Eşref Mete, Nurullah Sarı, Rıza Turan, Mustafa Emekli, turnuva sponsorlarına, spor muhabirlerine, turnuvanın en iyilerine ve turnuvanın ilk üç sırasını alan takımlara kupaları ve sporculara da madalyaları turnuvayı izlemeye gelen Milas Protokolu tarafından verildi.

Turnuva Ödülleri

Turnuva Şampiyonu Sakarya Ortaokulu

Turnuva İkincisi Ortaköy Ortaokulu

Turnuva Üçüncüsü Endüstri Mesleki Anadolu Lisesi Turkuaz

Turnuvanın En İyileri

En İyi Servisçi: Eylem Karataş-Turkuaz

En İyi Pasör: Ramazan Akkoyun- Ortaköy Ortaokulu

En İyi Smaçör: İbrahim Ulaş- Sakarya Ortaokulu

 

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık