Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Şampiyon Takım yeni liginde

​​​​​​​İlçemizi Ege Bölgesi Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi’nde başarıyla temsil eden Milasspor Masterler Futbol Takımı, 2020-2021 Futbol sezonunda yeni liginde mücadele etmeye hazırlanıyor.

Şampiyon Takım yeni liginde

Yeni sezonun ilk şampiyonluğunu geçtiğimiz hafta içersinde Balıkesir Ayvalık’ta yapılan özel bir futbol turnuvasında kazanan şampiyon takımımız, geçtiğimiz sezonlarda mücadele ettiği ve şampiyonluk yaşadığı Ege Bölgesi Masterler ve Veteranlar Futbol Liginden ayrıldı.

Ulusal Veteranlar Federasyonu Ligindeler

2020-2021 Futbol sezonunda mücadele edeceği Masterler ve Veteranlar Liginden ayrılarak daha üst bir lig olan Ulusal Veteranlar Federasyonu Ligi’nde mücadele etmeye hazırlanan Mor Beyaz Milasspor Masterler Futbol Takımı Koordinatörü Erkan İşli, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, yeni sezonda yeni bir ligde yer alacaklarını belirterek daha üst bir ligde daha güçlü takımlarla mücadele edeceklerini söyledi.

Milasspor’un ve Milas’ın Masterler ve Veteranlar Liginde bir ağırlığı olduğunu vurgulayan Erkan İşli, “Milasspor Masterlerı olarak ilçemizi en iyi şekilde tanıtmayı kendimize hedef olarak belirledik” dedi.

 Yeni liglerinde yeni takımlarla mücadele edecek olmalarından dolayı mutlu olduklarını da söyleyen Erkan İşli, “yeni ligimiz için hazırız” dedi.

 Şampiyon Takımın Yeni Maskeleri Geldi

Pandemi sürecinde Milasspor Masterler futbol takımı maskelerinin Milaslılarca alınarak kullanıldığını söyleyen Erkan İşli, yeni maskelerinin geldiğini ve satışa sunulduğunu belirtti.

Maskelere talebin fazla olduğunu belirten Erkan İşli, Maske almak isteyen taraftarlarımız Amigo Şeker İbrahim Alır’dan ve kendilerinden maskeleri alabileceklerini söyledi.

 

 

 

 

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis