Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Şampiyonaya hazırlıklar sürüyor

Teknik Sorumluluğunu Hasan Ali Arıkan'ın, Genel Koordinatörlüğünü Mustafa Orcan'ın üstlendiği Milasgücü Masterlar Futbol Takımı, Masterler Federasyonu tarafından Mayıs ayı içersinde Antalya'da düzenlenecek olan Masterlar Şampiyonasında ilçemizi temsil edecek.

Şampiyonaya hazırlıklar sürüyor

Antalya Masterlar Futbol Şampiyonasıyla ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Milasgücü Masterlar Futbol Takımı Genel Koordinatörü Mustafa Orcan "Hedefimiz Antalya'da ilçemizi en iyi şekilde temsil etmektir"dedi.

Turnuvaya 40 yakın Türkiye'nin üst düzeyde Masterlar Futbol Takımlarının katılacağını belirten Mustafa Orcan, Milasgücü Masterler Futbol Takımına yeni futbolcuların katıldığını vurgulayarak “yeni transferlerin takıma uyum sağlaması ve şampiyonaya hazırlık anlamında haftanın 2 günü düzenli olarak antrenmanlarımıza devam ediyoruz” dedi.. Yeni Milasspor'un eski profesyonel futbolcularından Gültekin Çelebi, Yeni Milasspor'da Teknik Sorumluluk yapmış Ali Akın Çilek, Hüseyin İnpınar, Futbol Hakemlerinden Ahmet Yakarca ve Güllük Belediyespor'da futbol oynamış Murat Tün'ün kadrolarına katıldığını söyleyen Mustafa Orcan, ilerleyen günlerde hazırlık karşılaşmaları yapmaya başlayacaklarını belirtti.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık