Şampiyonlar belirleniyor

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Şampiyonlar belirleniyor

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Haftası ve Başöğretmen Atatürk adına yapılan Liseler Grubu Spor Karşılaşmalarının final maçları bugün Milas Spor Salonu’nda oynanmaya başlıyor.

Bugün yapılacak olan 4 final karşılaşması sonunda dereceye giren ve şampiyon olan takımlara kupa ve madalyaları müsabakalar sonrasında dağıtılacak.

Geçtiğimiz haftalar içerisinde yapılan Öğretmenler Futbol Turnuvası şampiyonu Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi takımı ile ortaokullarda voleybol turnuvası şampiyonu Sakarya Ortaokulu ve basketbolda da Özge Okulları takımları da ödüllerini düzenlenecek törende alacaklar.

 

Voleybol ve basketbolda

final maçları

Milas Dr. Mete Ersoy Ortaokulu Spor Salonu’nda yapılan Liseler grubu voleybol turnuvasında Kızlar Kategorisinde yarı final maçında Atatürk Mesleki Anadolu Lisesini 3 - 1 yenen Milas Anadolu Lisesi final maçına çıkma hakkını kazanan takım oldu.

Kızlar grubunun diğer finalist takımı ise oynadığı karşılaşmalarda rakiplerini yenen Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Milas Anadolu Lisesi’nin finaldeki rakibi olarak şampiyonluk maçına çıkacak.

Erkekler kategorisinde ise dün oynanan yarı final maçında rakibini 3 - 0 yenen Atatürk Mesleki Anadolu Lisesi ile Sağlık Meslek Lisesini 3 - 1 yenen Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi turnuvanın şampiyonluk maçında karşılaşacaklar.

Basketbolda turnuvaya katılan 2 takım aynı zamanda turnuvanın şampiyonluk maçı için bugün sahaya çıkacaklar. Sabahattin Akyüz Fen Lisesi ile Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi basketbol turnuvasının finali için mücadele edecekler.

Basketbol Erkeklerde ise dün oynanan yarı final maçında Bilim Lisesini 67 - 29 yenen Sabahattin Akyüz Fen Lisesi ile Anadolu Lisesi turnuvanın şampiyonluğu için karşı karşıya gelecekler.

 

Basketbol ve Voleybol

Final Karşılaşmaları

Programı

Kızlar Basketbol

Şampiyonluk Maçı

Saat 09.00

Sabahattin Akyüz Fen Lisesi:

Dr Mete Ersoy Anadolu Lisesi:

 

Kızlar Voleybol

Şampiyonluk Maçı

Saat 10.30

Cumhuriyet Anadolu Lisesi:

Milas Anadolu Lisesi:

 

Erkekler Voleybol

Şampiyonluk Maçı

Saat 12.00

Dr Mete Ersoy Anadolu Lisesi:

Atatürk Mesleki And. Lisesi:

ler Basketbol

Şampiyonluk Maçı

Saat 13.30

Sabahattin Akyüz Fen Lisesi:

Anadolu Lisesi:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık