Şampiyonlar Kupalarını Aldılar

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR-

Şampiyonlar Kupalarını Aldılar

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Milas Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü ve Milas Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gençlik Haftası Spor Turnuvaları Voleybol Müsabakalarında Şampiyon olan ve ilk üç dereceye giren takımlar madalya ve kupalarını aldılar.

Dün Milas Spor Salonunda yapılan liseli kızlar voleybol şampiyonluk maçında rakibini 3-1 yenen Milas Sebahattin Akyüz Fen Lisesi ile Erkekler grubunda şampiyonluk maçında rakibini 3-1 yenen Dr Mete Ersoy Anadolu Lisesi takımı şampiyonluk kupasını kaldırarak Milas’ın bu yıl için en büyük takımları olduklarını gösterdiler.

 

Kızlar Şampiyonluk Maçı

Sebahattin Akyüz Fen Lisesi:3 Atatürk Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi:1

Antrenörlüğünü İbrahim Şahin’in yaptığı Sebahattin Akyüz Fen Lisesi antrenörlüğünü Filiz Beycur’un yaptığı Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini 3-1 lik sonuçla yenerek kızlarda Şampiyon oldu.

Maçın ilk setini 25-20 Fen Lisesi ikinci seti 25-22 Kız Atatürk Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü seti 25-20 ve dördüncü seti 25-23 alan Sebahattin Akyüz Fen Lisesi liseli kızlarda şampiyon oldu ve kupasını Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa ALİ Ünlüsoy’dan aldı.

 

Erkekler

Şampiyonluk maçı

Dr Mete Ersoy Anadolu Lisesi:3 İMİ Okulları:1

Antrenörlüğünü Ünsal Çelik’in yaptığı Dr Mete Ersoy Anadolu Lisesi antrenörlüğünü Muttalip Ersoy’un İMİ Okulları Voleybol takımını 3-1 yenerek Milas Şampiyonu oldu.

Maçın ilk setini Dr Mete Ersoy Anadolu Lisesi 25-18 kazandı. İkinci seti İMİ 25-19 aldı ve skoru 1-1 yaptı. Maçın üçüncü ve dördüncü setlerini yine Dr Mete Ersoy Anadolu Lisesi 25-15 ve 25-19 alarak liseli erkeklerde şampiyonluğunu ilan etti.

 

Turnuvanın ödül Töreni

Voleybol Şampiyonluk maçları sonrasında turnuvada şampiyon olan takımlarla ikinci ve üçüncü sırayı alarak turnuvayı tamamlayan voleybol takımlarının sporcularına madalya ve kupaları verildi.

Sporcuların madalyalarını ve ilk üç sıraya giren takımların kuplarını Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy, Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ve Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir verdiler.

Turnuvada hakemlik yapan Beden Eğitimi Öğretmenleri de teşekkür sertifikalarını aldılar.

Turnuvanın ödül töreni sonunda tüm takımların sporcuları birlikte günün anısı olarak hatıra fotoğrafı çektirerek birbirlerini kutladılar. Turnuvanın ödül törenine Milas Ak Parti Başkanı Levent Akyer’de gelerek başarılı sporcuları kutladı.

Turnuvanın kızlar kategorisi Şampiyonluk maçını bir süre Milas Kaymakamı Eren Arslan ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü birlikte izleyerek sporculara destek oldular.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık