Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

"Şampiyonluk İçin Yola Çıktık"

2019-2020n Futbol sezonunda ilçemizi Muğla Süper Amatör Küme Liginde temsil eden Milas Esnafspor eski adıyla Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Futbol Takımı Basın Sözcüsü Hasan Tuzla gazetemize yaptığı açıklamada geçen hafta sonu deplasmanda aldığımız Muğla Üniversitesi maçı bir iş kazasıydı dedi.

Hasan Tuzla’nın açıklaması şöyle; Sezona iyi futbol ve şampiyonluk hedefi ile başladık ve ligde 2 mağlubiyet almış olsak bile bizler Milas Esnafspor olarak bu hedeften asla şaşmadık.
Geçen hafta sonu Muğla’da oynadığımız Üniversite maçında kaçırdığımız gol pozisyonları bizleri üzdü; futboldaki temel kural yakaladığın gol pozisyonlarını değerlendireceksindir.
Mağlubiyet için elbette üzgünüz. Milas Esnafspor Kulübü olarak hafta içersinde yaptığımız yoğun toplantılar sonrasında kulüp içersinde bazı kararlar aldık. Teknik Sorumlumuz ve antrenörümüzle yolumuza devam ediyoruz.
Bu hafta sonu Pazar günü Milas Şehir Stadyumunda herkes Milas Esnafspor’un futbolunu izleyecek ve görecek. Alacağımız galibiyetle yeniden hedefimiz olan Şampiyonluk BAL Ligi için kaldığımız yerden lige devam edeceğiz. Bu anlamda Pazar günü Milaslı tüm futbolseverleri Göcek Belediyespor maçında tribünlere bekliyoruz”.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis