Şampiyonluk Maçı Güllük’te

 Milas Gençlikspor- Menteşe Yerküpespor

Şampiyonluk Maçı Güllük’te

2018-2019 Muğla Birinci Amatör Küme Ligi A grubunda şampiyonluk maçı 20 Ocak Pazar günü saat 14.00 te Güllük Stadyumu’nda oynanacak. Şampiyonluğun iki büyük adayından birinin 90 dakika sonunda adını şampiyon olarak Süper Amatör Küme Ligine yazdıracağı lig karşılaması, haftanın en önemli ve dikkat çekici maçı olarak futbolseverlerce takip edilecek.

2017-2018 Spor sezonunda Muğla İkinci Amatör Küme Ligi’nde şampiyon olan ve bu başarısı ile 2018-2019 sezonunda Muğla Birinci Amatör Küme Ligine çıkma başarısı gösteren ilçemiz takımı Milas Gençlikspor, lig şampiyonluğu ile, Süper Amatör Küme Ligine çıkmayı çok istiyor.

İlk kez Süper Amatör Küme liginde mücadele etme hakkına bu kadar çok yaklaşan Milas Gençlikspor Camiası, Pazar günü oynanacak olan şampiyonluk maçına kilitlendi.

Sahaya kazanmak için çıkacağız

Milas Gençlikspor Futbol Takımı Antrenörü Ali Akın Çilek şampiyonluk maçı ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada,“ligde oynadığımız futbolla bugüne kadar Milas’ın adını en iyi şekilde futbolcularımız ve Milas Gençlikspor Camiası ile birlikte duyurduğumuzu düşünüyorum. Pazar günü Güllük Sahasında oynanacak olan şampiyonluk maçını kazanabilecek güçteyiz, takımımızda yer alan her futbolcu şampiyonluk maçının önemini en iyi şekilde biliyor; sahaya çıkıp gereken mücadeleyi yapacağız ve şampiyonluk kupasını Milas’a kazandıracağız” dedi.

Başkan maça davet etti

Milas Gençlikspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal gazetemize yaptığı açıklama ile 20 Ocak Pazar günü Güllük Stadyumu’nda oynanacak olan Menteşe Yerküpespor Şampiyonluk maçına Milaslı tüm futbolseverleri davet ederek, tribün desteği istedi.

Başkan Köksal, Milas Gençlikspor’un maçı kazanabilecek bir gücü olduğunu vurgulayarak,“Milas’ın Amatör Kümedeki temsilcilerinden biri olan kulübümüzün ve takımımızın bu önemli karşılaşmada yalnız bırakılmamasını diliyorum” dedi.

Önceki gün oynanan erteleme maçında Bafa Sahasında Bafa Belediye Zeytinspor ile karşılaşan ve maçı kazanarak lider Menteşe Yerküpespor ile arasındaki puan farkını 1’e indiren Milas Gençlikspor, Pazar günü oynayacağı Menteşe Yerküpespor maçında sahaya mutlak galibiyet için çıkacak.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık