Şampiyonluk toplantısı yapıldı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Şampiyonluk toplantısı yapıldı

İlçemizi ve ilimizi Türkiye İkinci Lig Büyük Erkekler grubunda temsil Milas Belediyespor Voleybol Takımının lig şampiyonluğunu elde etmesi sonrasında Milas Belediyespor Kulüp Başkanı – Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve yönetim ekibi bir basın açıklaması yaparak kazanılan şampiyonluğu değerlendirdiler.

Dün saat 10 sıralarında Milas Belediyesi Ek Hizmet Binası Toplantı Salonunda yapılan basın açıklamasında bir konuşma yapan Başkan Tokat kazanılan şampiyonluğun sevincini yaşadıklarını söyledi.

Milas Belediyespor Kulübü’nün büyük bir aile olduğunu vurgulayan Başkan Tokat, İkinci Ligde mücadelesini başarılı bir şekilde yapan voleybol takımının sporcularını ve teknik ekibini kazanılan şampiyonluk nedeniyle kutladı.

Milas’ta spor adına bir tarihin yazıldığını dile getiren Kulüp ve Belediye Başkanı Muhammet Tokat, şampiyonlukta voleybol takımı ile birlikte Milas basının, voleybol taraftarlarının, kulüp yönetimin başarıda pay sahibi olduğunu söyledi.

“Konya’da Mart ayının ikinci haftasında başlayacak olan Türkiye Birinci Ligine yükselme yarı final maçlarında voleybol takımımıza başarılar diliyorum” diyen Başkan Muhammet Tokat “inanıyorum ki yarı final karşılaşmalarında da takımımız en iyi mücadelesini yaparak Milas’ın adını duyuracaktır” dedi.

2017 - 2018 spor sezonunda voleybol liginde Milas Belediyespor’un voleybol takımının yeni liginde Milas Belediyesi tarafından yapılan Atatürk Spor Salonu’nda lig maçlarını oynayacağı müjdesini verdi.

 

Yarı final maçları ile

ilgili bilgiler verdi

Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı Teknik Sorumlusu Osman Çakıray, Konya’da yapılacak olan yarı final maçlarında Ordu Akkuşspor, Şanlı Urfa Haliliyespor ve Diyarbakır Peyazspor ile karşılaşacaklarını belirterek hedeflerinin gruplarında ilk iki sıra içinde yer alarak Ankara’da yapılacak final maçlarına katılmak olduğunu açıkladı.

İkinci lig birinci grupta lider ve şampiyon olarak ligi tamamladıklarını vurgulayan Osman Çakıray ligde voleybol takımlarına destek olan Milas Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Muhammet Tokat’a, yönetim ekibine, Milas basınına, voleybol taraftarlarına teşekkür ederek “şampiyonluğu hep birlikte kazandık” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık