Şampiyonluk Yolunda Engelleri Aşıyorlar

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Şampiyonluk Yolunda Engelleri Aşıyorlar

Maçın Hakemleri: Burak Köleoğlu, Filiz Kın, Ayşe Diğer, Yasemin Altıner, Duygu Kaman, Gülsiye Demir

Gözlemci: Cengiz Meriç

Milas Belediyespor: Anıl, Ali, Abdülkadir, Ahmet, Ragıp, Ahmet, Celil, Berk, Burak, Ercan, Gökay, Sidar, Akay, Tugay

Teknik Sorumlu: Osman Çakıray

Antrenör: Sefa Koşar

Antalya Manavgat Bahçeşehir Koleji: Berk Yılmaz, Talha, Kerim, Umut, İlhan, Celil, Akif Can, Kaya Can, Selahattin, Ali Burak, İsmet

Teknik Sorumlu: Murat Soydan

 

İkinci Yarıya

Fırtına Gibi Başladı

6 Maç 6 Galibiyet

İkinci Voleybol Ligi Büyük Erkekler Grubunda ilçemizi ve ilimizi temsil eden Milas Belediyespor Voleybol takımı birinci lig yolunda kayıp vermeden yürüyor. Ligin ikinci yarısında oynadığı 5 maçı kazanan temsilcimiz Antalya Manavgat takımını da yenerek seri galibiyetlerinin sayısını altıya çıkardı.

Grubunda lider Seydikemer Belediyespor’un ardından lig ikincisi olan ilçemiz ekibi Milas Belediyespor içte ve dışta oynadığı tüm maçları kazanmaya ve puanları toplamaya devam ediyor.

 

Bahçeşehir’i

Rahat Geçtiler

Geçtiğimiz hafta sonu Antalya Manavgat Bahçeşehir Koleji ile ilçemiz Milas’ta karşılaşan Milas Belediyespor Voleybol Takımı taraftarlarının büyük desteği ile karşılaşmadan 3 – 0’lık bir galibiyetle ayrılarak Birinci Lig yolundaki Play Off maçları için emin adımlarla ilerliyor.

Milas Spor Salonu’nda oynanan maçının ilk setinde etkili oyununun karşılığını farklı bir sayı skoru ile alan temsilcimiz ilk seti 25 - 8 aldı.

Savunmada dikkatli hücumda etkili bir oyun sergileyen temsilcimiz özellikle blok sayıları ile ilk sette farkı açtı. İlk setin her iki teknik molasına da önde giren temsilcimiz bu sette attığı tüm servis atışlarında başarılı oldu.

Konuk takım Antalya Manavgat ise ilk sette arayı açtırmamak adına çaresizce mücadele etti.

Maçın ikinci setinde Antalya takımı daha dikkatli ve etkili bir oyun göstermeye başladı. İlk teknik molaya da 8 - 5 önde giren taraf konuk takım oldu.

İlk sete göre daha mücadeleli geçen ikinci sette her iki takımda seti almak adına varlarını yoklarını ortaya koydular bu mücadele tribünlerden beğeni aldı ve alkış topladı.

İkinci teknik molaya 16 - 14 giren Milas bu moladan sonra toparlanarak üst üste sayılar almaya başladı. İkinci seti 25 - 20 Milas Belediyespor alarak skoru 2 - 0 yaptı.

Antalya Havlu Attı

Maçın son setinde yine başarılı bir mücadele sergileyen ilçemiz temsilcisi konuk takım karşısında ligin gerçek lideri gibi oynadı.

Her iki teknik molaya önde giren temsilcimiz teknik sorumlusu Osman Çakıray kadrosunda yer alan tüm sporcuları oyuna almaya başladı bu da takımın oyun düzenini biraz bozdu. Bir bocalama dönemine giren temsilcimiz karşısında Antalya takımı peş peşe sayılar bularak skoru 22 – 17’ye getirdi. Ancak maçı kazanmaya yemin etmiş ilçemiz takımı Milas Belediyespor toparlanarak setin kalan bölümünde etkili oyununu sürdürdü ve seti 25 - 17 almasını bildi.

Maçın üçüncü ve son setinde konuk takım sporcusu Kerim maçta sakatlanarak oyun dışı kaldı. Sporcunun sakatlanması sonrasında Milaslı voleybolseverler sakatlanan sporcuya moral vermek için kendisini alkışlayarak desteklediler.

Galibiyet Sevincini

Paylaştılar

Maçı 3 - 0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdıran Milas Belediyespor haklı galibiyetini her zaman olduğu gibi yine taraftarları ile paylaştı.

 

Milas Protokolü

Tribünlerdeydi

Karşılaşmayı izlemeye gelen Milas Kaymakamı Eren Arslan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve belediye meclis üyeleri, CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, karşılaşma sonrasında tribünlerden salona inerek takımın tüm sporcularını ve antrenörlerini galibiyet için kutladılar.

 

Voleybolda Toplu  Sonuçlar

Milas Belediyespor: 3

Antalya Manavgat

Bahçeşehir Koleji: 0

 

İzmir Büyük Ege: 0

Bursa Voleybol: 3

 

İzmir Saint Joseph: 3

Bursa İnegölspor: 0

 

Denizli Acıpayamspor: 0

Alanya Belediyespor: 3

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık