Sar Yapı Milas Dörtyol Spor hazırlık maçında rakibi 1-0 yendi

​​​​​​​2023-2024 sezonu, Muğla 1. Amatör Küme Ligi’ndeki temsilcimiz Sar Yapı Milas Dörtyol Spor ile Süper Amatör Küme Ligi’nde yer alan Ula Belediye Spor  Ekim ayı sonunda başlayacak olan lig maçları öncesinde antrenman maçı için Ula Şehir Stadı’nda buluştular.

Sar Yapı Milas Dörtyol Spor hazırlık maçında rakibi 1-0 yendi
  • 04 October 2023, Wednesday 22:07

Kendi liglerinde hedefleri şampiyonluk olan 2 takımdan Sar Yapı Milas Dörtyol Spor bugün saat 16’da yaptığı hazırlık maçında rakibini 85. dakikada Roşat’ın attığı golle 1-0 yendi.

Teknik sorumluluğunu Mustafa İçöz'ün yaptığı Sar Yapı Milas Dörtyolspor sahaya Serkan (kaleci), Kenan,  Emirhan, Gökhan, Feyyaz,  Ozan, Murat, Emanuel, Emir, Muhammet ve Kerem  onbiri ile çıktı. İkinci yarıda tüm futbolcuları oynatma adına oyuncu değişikliğine gidilirken, Yılmaz, Egemen  Deniz Etik, Sabahattin Karakuş, Celal Can, Deniz Karakuş, Erhan ve Roşat forma giydi.

Lig öncesi antrenman maçları için sahaya çıkan, farklı 2 ligde mücadele edecek olan Milas temsilcisi Sar Yapı Milas Dörtyolspor ile Ula temsilcisi Ula Belediye Spor müsabakası oldukça heyecanlı ve mücadeleli başladı.

Dostluk içinde geçen mücadelede iyi futbol oynayan sahada en az net 4 gol pozisyonuna giren Sar Yapı Milas Dörtyolspor,  pozisyonları gole çeviremezken, güzel futboluyla da seyircisinin kalbini kazandı.

Ula Belediye Spor ise 2-3 gol pozisyonu girse de Sar Yapı Milas Dörtyol Spor’un kalecisi Serkan topların hepsini çıkararak, layığıyla görevini yerine getirdi.

Maçı değerlendiren yönetim kurulu üyeleri, “Bugün saat 16’da Ula Şehir Stadı’nda Süper Amatör Küme Ligi A grubunda mücadele eden Ula Belediye Spor ile hazırlık maçını 1-0 takımımız kazanmıştır. Sahada mücadele eden sporcularımızı ve teknik ekibi cani gönülden kutluyoruz. Yolun sonu kupa olsun, şampiyonluk olsun.” dediler.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık