​​​​​​​ZEKİCAN BALCI MAZBATASINI ALDI

Yeni il başkanı Balcı: "Kongremiz, Türkiye’de en coşkulu geçen kongre oldu"

​​​​​​​ZEKİCAN BALCI MAZBATASINI ALDI
  • 04 October 2023, Wednesday 22:33

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan kongrede, kırmızı liste ile mevcut başkan Hüseyin Erol, mavi liste ile Zekican Balcı yarışmıştı. 62 oy farkla CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı olmuştu. Bugün, CHP Muğla İl Başkanlığı'nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. 

Yeni İl Başkanı Zekican Balcı, Menteşe Kaymakamlığı Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı. Ardından CHP Muğla İl Başkanlığı’nda “Devir Teslim töreni” yapıldı.

Hüseyin Erol'dan başkanlığı devralan Balcı yaptığı açıklamada, "Bu kongrenin kazananı ve kaybedeni yok. Bunu içimden söylüyorum. Bizler 2 yıl Muğla'da partimizin bayrağını dalgalandırmak için görevlendirildik. Kimseyi ötekileştirmeden hep birlikte çalışacağız.  Partimiz için başarı elde edebilmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Yerel seçimlerde tüm belediyeleri kazanmak için büyük bir mücadele vereceğiz. Her partilimizin aklına, fikrine, desteğine ihtiyacımız var. Hüseyin başkanıma teşekkür ediyorum. Seçim döneminde görev üstlendiler. Emeklerinden dolayı başkanım ve yönetimine teşekkür ediyorum. Tüm partililerimize çok teşekkür ediyorum. Kongremiz, Türkiye’de en coşkulu geçen kongre oldu. Türkiye'ye örnek bir örgüt olacağız" ifadelerini kullandı.

Hüseyin Erol ise, "8 aylık bir görev sürem oldu. Bu süreci 1 Ekim'de yaptığımız kongremizde sonlandırmış olduk. Bu sürece katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Yeni yönetimi alacak Zekican kardeşime başarılar diliyorum. Muğlamıza, partimize hayırlı olsun" dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık