Sebahattin Akyüz Fen Lisesi - İMİ Okulları

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR-

Sebahattin Akyüz Fen Lisesi - İMİ Okulları

19 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle Milas İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonu olan spor etkinlikleri arasında yer alan ‘Liseli Gençler Basketbol Turnuvası’nda geçtiğimiz hafta içinde oynanan Erkekler yarı final maçları sonrasında Milas şampiyonu olacak takım, 17 Mayıs Çarşamba günü belli olacak.

5 Mayıs Cuma günü oynanan yarı final maçlarında rakiplerini yenen Sebahattin Akyüz Fen Lisesi ile İMİ Okulları Erkek Basketbol Takımları final karşılaşmasına çıkma hakkını kazandılar.

Beden Eğitimi Öğretmenleri Yeter Sezer ve Celal Yıldız’ın hakemliklerini yaptıkları Basketbol Turnuvasına 2 grupta 6 Lise Erkek Basketbol Takımı katıldı.

 

Erkekler Basketbol yarı final maç sonuçları

Sebahattin Akyüz Fen Lisesi: 60 - Final Lisesi: 20

İMİ Okulları: 47 - Özge Okulları: 46

 

Kızlarda hangi takım

Şampiyon olacak?

Kızlar Basketbol karşılaşmalarında ise 3 takım grup maçları oynadı. Atatürk Mesleki ve Teknik Eğitim Anadolu Lisesi, Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi ve Sebahattin Akyüz Fen Lisesi kız takımlarının katıldıkları basketbol turnuvasında oynanan grup maçları sonrasında Sebahattin Akyüz Fen Lisesi aldığı 2 galibiyetle kızlar basketbol turnuvasının finalini oynama hakkını elde etti.

Finalin diğer takımını 10 Mayıs Çarşamba günü saat 9.00’da oynanacak olan Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi - Atatürk Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi maçı belirleyecek.

Karşılamayı kazanan takım finalde Sebahattin Akyüz Fen Lisesi’nin rakibi olacak.

 

Kızlar Basketbol maç sonuçları

Sebahattin Akyüz Fen Lisesi: 35 - Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi: 31

Sebahattin Akyüz Fen Lisesi: 49 - Atatürk Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi: 17

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık