Şehit Murat İnci Lisesi Öğrencileri Başarıya Doymuyor!

Milas Şehit Murat İnci Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, farklı spor dallarında katıldıkları yarışmalardan yine derecelerle döndüler.

Şehit Murat İnci Lisesi Öğrencileri Başarıya Doymuyor!
  • 29 February 2024, Thursday 17:14

Okul Sporları Serbest ve Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası, Niğde’de yapıldı. Niğde ev sahipliğinde gerçekleştirilen Okul Sporları Güreş Serbes ve Grekoromen Yıldız Erkek Türkiye Birinciliği müsabakalarına 63 ilden 513 sporcu katıldı. 25-28 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen şampiyonada müsabakalar tamamlandı.

Niğde Merkez 75’nci Yüzyıl Kapalı Spor Salonu'nda yapılan karşılaşmalarda sporcular Türkiye şampiyonu olabilmek için kıyasıya yarıştı. Serbest sitilde mücadeleyi başarıyla tamamlayan güreşçiler, yarışların ardından düzenlenen ödül töreni ile madalyalarını aldı.

Okul Sporları Serbest ve Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Muğla’yı temsil etmek için Milas Şehit Murat İnci Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri katıldı.  Öğrencilerden 38 kg’da Mustafa Güven Türkiye 2.si, 44 kg’da Bekir Kuyucu Türkiye 2.si, 85 kg’da Mehmet Ali Taş Türkiye 2.si oldular.

Ayrıca Aydın Nazilli’de yapılan bilek güreşi A Gençler Bölge Müsabakalarında Şehit Murat İnci Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Muhammed Ali Burgucu sol kolda 1., sağ kolda 3. olarak Ordu’da yapılacak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanırken, Sudenaz Tekin ise sağ ve sol kolda 6. Oldu.

Milas Şehit Murat İnci Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ercan Çatak, “Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimize tebrik eder öğrencimize Türkiye şampiyonasında başarılar dileriz.” Dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık