Sezon değerlendirmesi ve kahvaltı Mylasa 48’de

2018-2019 Spor sezonunda farklı spor branşlarındaki 600’e yakın sporcularıyla lig mücadelesi yapan ilçemiz spor kulüplerinden Milas Gençlikspor, 5 Mayıs Pazar günü Mylasa 48’de sporcuları ve sporcu aileleriyle bir sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Sezon değerlendirmesi ve kahvaltı Mylasa 48’de

Milas Gençlikspor Kulübünün düzenlediği spor kulüplerine destek amaçlı kahvaltıya Muğla CHP Milletvekili Suat Özcan, Milas İyi Parti eski başkanı Milas Belediye Meclis Üyesi ve başkan yardımcısı Mehmet Çayırlı, Yeni Milasspor Kulübünün eski başkanlarından Halil İbrahim Gülen, Milas Gençlikspor Kulübünün sporcularının aileleri, sporcular, kulübün antrenörleri ve yöneticileri de katıldılar.

Kahvaltı sonrasında sporcu ailelerine kulübün yöneticilerini, antrenörlerini tanıştıran kulüp başkanı Ersin Köksal, kulüp çalışmalarıyla ilgili olarak açıklamalar yaptı.

Katılımcılara teşekkür etti

Başkan Köksal 600’e yakın sporcu ile sporun farklı branşlarında Milas sporuna ve Milas Gençliğine kulüp olarak hizmet ettiklerini vurgulayarak,“kulübümüze verdiğiniz destekler için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.Lig müsabakaları ile ilgili bilgilerde veren Başkan Köksal, “her geçen yıl sizlerle birlikte daha da güçleniyoruz” diyerek, sözü CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan’a bıraktı.

Spor yapmaktan vazgeçmeyin

Başkan Köksal’ın konuşması sonrasında kahvaltıya katılan Muğla CHP Milletvekili, eski voleybol antrenörü Suat Özcan ve Milas Belediye Başkan Vekili Mehmet Çayırlı da sporcular ve ailelerine yönelik yaptıkları konuşmalarda, Milas Gençlikspor Kulübü’nün spora hizmetinin önemini vurgulayarak sporun gençlerin geleceği için önemine değindiler.

Spor yapmaktan asla vazgeçmeyin diyen konuşmacılar, “Bizlerde bu sportif çalışmalarınızda,imkânlarımız ölçüsünde sizlere ve spor kulüplerine destek olmaya devam edeceğiz” diyerek, sporcuların ailelerinden de sporcularına destek olmalarını istediler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık