Soğuk Günlerin Sıcak Yarışı

Muğla Gençlik ve Spor Müdürlüğünün ev sahipliğinde Türkiye Yüzme Federasyonu Muğla İl Temsilciliği tarafından yapılan 12+ Yaş grubu Yüzme Yarışlarına 53 genç yüzücü katıldı.

Soğuk Günlerin Sıcak Yarışı

Muğla Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleşen yüzme yarışlarında ilimizden 7 sporcu elemeleri geçerek, gelecek hafta sonu Muğla ve eş zamanlı İstanbul, Sinop, Kırşehir illerinde yapılacak olan Bölge Yarışmalarına katılma hakkını elde ettiler.

11-13 Aralık tarihlerinde yapılacak olan Bölge Yüzme Yarışmalarında Muğla’yı Marmaris Akademi Gençlikspor Kulübünden Eren Dönmez, Tuna Saatçi, İsmail Kocabay, Sude Yada, Sahra Gönen ve Muğla Yüzme Spor Kulübünden Yiğit Kıvrık ve Berkay Kılıç isimli sporcular temsil edecekler.

Kazanan Sporcuları Kutladı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman Muğla’da yapılan 12+ Yüzme Yarışlarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Bölge Yarışlarında Muğla adına yarışacak tüm sporcuları kutlayarak şunları söyledi.

Ömer İlman “Pandemi tedbirleri kapsamında bütün ekibimizle azami özeni göstererek gelecek hafta sonu ilimizde yapılacak bölge yüzme yarışlarında ilimizi temsil edecek sporcuların seçme yarışlarını gerçekleştirdik. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle yarışmalara katılacak kulüp antrenörleri, sporcular, hakemler ve görevli personeller için tüm izinleri aldık ve Covit 19 talimatlarına uygun olarak yarışmamızı tamamladık. Yüzme sporunun ilimizde gelişmesi ve yüzme havuzlarının yaygınlaştırmak için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Böylelikle ilimizde turizmin 12 aya yayılmasına, spor organizasyonlarıyla katkıda bulunmayı hedefliyoruz.

İlimizi Bölge Şampiyonasında temsil edecek sporcularımıza üstün başarılar diliyorum. Bu organizasyonların Covit -19 tedbirleri kapsamında başarıyla gerçekleşmesi için büyük çaba gösteren tüm görevlilere şükranlarımı sunarım” şeklinde konuştu.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık