Söke Voleybol lige hazır

Kulüp Başkanlığını ve antrenörlüğünü Mutlu Yıldırım’ın üstlendiği kardeş şehrimiz Söke’nin tek profesyonel voleybol takımı olan Söke Voleybol Takımı 2021-2022 Voleybol sezonunda Aydın’ı Voleybol İkinci Liginde temsil etmeye hazırlanıyor.

Söke Voleybol lige hazır

4 Aydın ve 3 İzmir takımı arasında oynanacak olan grup maçlarında Aydın Büyükşehir Belediyespor, Aydın Gençlik Hizmetleri, Gencelli İdman Yurdu, İzmir takımları Dostspor, Forzaspor ve Özel Gelişim Koleji takımlarıyla mücadele 

edecek olan Söke Voleybol Takımı lige hazırlık anlamında antrenman maçları oynuyor.

Geçtiğimiz hafta içersinde voleybol liginde yaş grubu, yıldızlar ve gençler kategorilerinde yer alacak olan ilçemiz takımı Milas Belediyespor ile Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde bir antrenman maçı yapan Söke Voleybol Kız Takımı antrenörü Mutlu Yıldırım gazetemize yaptığı açıklamada, “Lig öncesi sporcularımızın saha içerisindeki oyun performanslarını görmek adına kardeş şehrimiz Milas’ta Milas Belediyespor ile bir antrenman maçı yaptık. Farklı liglerde yer alacak iki takımın sporcularının birbirlerini tanıması ve arkadaşlık ortamı yaratmaları ilk hedefimiz arasındadır.

Antrenman maçının skorları hiçbir zaman önemli değildir; bu tür maçların kazananı kaybedeni olmaz.

Söke Voleybol Kulübü olarak hedefimiz öncelikle Söke’de voleybol sporunun yapıldığını, gençler arasında bu sporun sevildiğini duyurmaktır. Yer alacağımız ligde ise hedefimiz iyi oyun ve sporcularımızın gelecekleri adına tecrübe kazanmalarıdır. Bu hedef doğrultusunda Söke Voleybol Kulübü olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Söke Voleybol Kulübünün alt yapısından yetişen ve 2.ligde takımın kadrosunda yer alarak, Söke için mücadele eden sporcularımıza Sökeli İş adamlarımızdan burs desteği istediğini söyleyen antrenör Mutlu Yıldırım, “Sökeli sporseverlerden lig maçlarımıza gelmelerini, sporcularımızın lig mücadelesinde onlara destek olmalarını bekliyoruz” dedi.

Milas Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı’na, katılacakları liglerde başarılar dilediğini de belirten Söke Voleybol Takımı antrenörü Mutlu Yıldırım, ligde ilk maçlarını 31 Ekim Pazar günü deplasmanda Aydın Gençlik Hizmetleri ile oynayacaklarını söyleyerek lige güzel bir sonuçla başlamak istediklerini belirtti.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık