Son kez toplandılar

2018-2019 Spor sezonunda Muğla Birinci Amatör Küme A grubunda mücadele eden ilçemizin güzide spor kulübü Milas Gençlikspor, sezonun son lig maçında Menteşe Yerķüpespor ile oynadığı karşılaşmada rakibiyle 0-0 golsüz berabere kalarak, sezonu şampiyonlukla kapatamadı.

Son kez toplandılar

Şampiyonlugu Menteşe Yerküpespor'a kaptıran ancak sezon boyunca oynadığı futbolla Milaslı sporseverlerin beğenisini kazanan Milas Gençlikspor Futbol Takımı futbolcuları ve kulübün yönetim ekibi, 23 Ocak Çarşamba akşamı, yönetim Kurulu üyesi Şafak Kaya’nın sahibi olduğu Mylasa 48 Resturanta son kez bir araya gelerek, hem sezonu değerlendirdiler hem de güzel ve keyifli geçen bir futbol sezonu sonunda yaşadıkları hoş ve güzel anıları paylaştılar.

“Milas Gençlikspor Milas'ın Spordaki Yeni Markası Olmuştur”

Milas Gençlikspor Kulübü yönetim ekibi tarafından takımın antrenörleri ve futbolcularına verilen veda yemeğinde konuşan kulüp başkanı Ersin Köksal: "Sezon boyunca sizlerle birlikte Milas adına yaptığımız onurlu lig mücadelesinde şampiyon olamadık ama şampiyonluktan daha önemli bir kazanımımız oldu. Lig mücadelemizde birlik ve beraberlik içinde hareket ederek onurlu bir şekilde mücadelemizi tamamladık. Siz futbolcularımıza ve antrenörlerimize, hem kulübümüzün hem de Milas'ın ismini başarıyla duyurduğunuz için teşekkür ederim. Ayrıca bugün aramızda bulunan, lig maçlarımızı izleyerek  haberleri ve yorum yazılarıyla gündemde kalmamızı sağlayan basın mensubu arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Güzel bir sezon geçirdik, yeni sezonda yeniden birlikte olmak dileği ile yemeğimize katılan tüm futbolcularımıza, antrenörlerimize ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Gecede yaptığı konuşmasında, “Milas Gençlikspor sezon içerisinde başarılı mücadelesiyle sporda Milas'ın yeni yüzü olmuştur” diyen takımın Genel Kaptanı Ercan İnce: ”Burada bulunan herkes onur ve gurur duyulmasını sağlayan mücadelemize tanıklık etmişlerdir” diyerek, lig mücadelesindeki özverili çabaları için herkese teşekkürlerini sundu.

Takımın antrenörleri Ali Akın Çilek, Çağrı Arıkan ve Güray Fedakar da yaptıkları konuşmalarda sezon içinde taķım çalışması ve ekip ruhu ile hareket ederek başarılı bir sezon yaşadıklarını söylediler.

"Şampiyonluk için çok çalıştık"

Milas Gençlikspor Kulübünün veda yemeğinde son konuşmaları futbolcular adına gerçekleştiren takım kaptanları Samet Dilli ve Vedat Aras, sözlerine şampiyon olamadıkları için çok üzgün olduklarını belirterek başladılar.

İki takım kaptanı, bizler bu sezon Milas Genclikspor'un futbolcuları olarak başarılı bir sezon yaşadık. Başta kulüp başkanımız olmak üzere kulübümüzün tüm yöneticileri sezon boyunca hep yanımızda oldular bizlere destek verdiler, her sıkıntımızın çözümü için çaba harcadılar. Bu nedenle basın mensubu abilerimiz aracılığı ile futbolcular olarak; hocalarımızdan ve yöneticilerimizden gördüğümüz yakınlığın ve desteğin Milas Spor Kamuoyuna duyurulmasını istiyoruz diyerek Milas Gençlikspor yönetimine teşekkür ettiklerini söylediler.

Yapılan konuşmalar sonrası yemekli gece, birlikte günün anısına çekilen bir fotoğrafla sona erdi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık