Son şampiyon Milas Belediyesi Veteranlar Voleybol Takımı

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Son şampiyon Milas Belediyesi Veteranlar Voleybol Takımı

Geçtiğimiz ay içinde Muğla’da Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Vetaranlar Voleybol Şampiyonası’nda 4 takım arasında birinci olan ve şampiyonluk kupasını Milas’a getiren Milas Belediyespor Vetaranlar Voleybol takımı Eylül ayı içinde yapılacak olan Vetaranlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyonluğunu yenilemek için antrenman çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Milas Spor Salonu’nda devam eden voleybol antrenmanları ile turnuvaya hazırlanan Milas Belediyespor Veteran takımı sporcuları Muğla’da yapılan voleybol turnuvasında Marmaris ve Muğla Belediyesi Veteran takımları ile karşılaşmış ve her iki maçı da kazanarak turnuvanın son şampiyonu unvanını almışlardı.

Muğla’da yapılan Vetaranlar Voleybol Turnuvası’nda şampiyonluğun yanı sıra turnuva komitesi tarafından Milas Belediyesi Veteran Voleybol Takımı sporcularından Ünsal Çelik en iyi smaçörü, Hüseyin Açar en iyi liberosu ve takımın tek bayan sporcusu olan Buket Açar’da en değerli sporcu seçilerek ödüllerini almışlardı.

Milas Spor Salonu’nda her hafta Çarşamba günleri yapılan antrenmanlarla Eylül ayı içinde yapılacak olan turnuvaya hazırlanan Milas Belediyesi Veteran Voleybol Takımı sporcuları gazetemize yaptıkları açıklamada “aramıza yeni katılan sporcu arkadaşlarımızla kadromuzu daha da güçlendirdik” dediler.

Eylül ayı içindeki voleybol turnuvasında Milas’a yine şampiyonluk getireceklerini söyleyen Milas Belediyespor Veteran Voleybol Takımı sporcuları yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle Milaslı tüm sporseverlerinde bayramını kutladıklarını vurguladılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık