SONUÇ DEĞİL DOSTLUK ÖNEMLİ

Bodrum Veteranlar: 3 - Milasgücü Masterler: 2

SONUÇ DEĞİL DOSTLUK ÖNEMLİ
  • 03 December 2020, Thursday 10:23

Bodrum Şehir Ştadyumu’nda geçtiğimiz hafta sonu oynanan antrenman karşılaşmasından galip ayrılan taraf Bodrum Veteranlar oldu.

Pandemi sonrası Türkiye Masterler ve Veteranlar Ege Bölgesi Futbol Ligi’ne katılacak olan 2 takımın Bodrum Şehir Stadyumu’nda oynadıkları antrenman karşılaşması bol gollü geçti.

Teknik Sorumluluğunu Hasan Ali Arıkan'ın Koordinatörlüğünü Mustafa Orcan'ın yaptığı Milasgücü Futbol Takımı, Teknik Sorumluluğunu Tanju Nayman'ın Koordinatörlüğünü Selim Demirci'nin yaptığı Bodrum Veteranlar Futbol Takımı karşısında maçta iyi bir mücadele sergiledi.

Adem Karışmaz ve Alim Deligöz ile karşılaşmada 2 gol bulan ilçemiz temsilcisi, Bodrum Veteranların son dakika golüne engel olamadı ve antrenman maçından 3-2 mağlubiyetle ayrıldı.

Maç sonrasında her iki takımın teknik sorumluları  maçla ilgili yaptıkları açıklamada "Lige hazırlık anlamında mücadele ettiğimiz bu maçın skorunun çok önemli olmadığını, sporda dostluğun, sevginin ve arkadaşlığın daha önemli  olduğunu gösterdik" dediler. Pandemi sürecinde spor yapmanın önemi çok daha fazla ve belirgin olarak ortaya çıķmıştır diyen her iki takımın teknik heyeti, pandemi kurallarına uyarak antrenmanları yapmayı sürdüreceklerini belirttiler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık