Sonuna Kadar Hak Edilen Şampiyonluk!

​​​​​​​Namağlup lider Kıyıkışlacık İasosspor, kendi evinde oynadığı son karşılaşmayı da 4-0 kazandı.

Sonuna Kadar Hak Edilen Şampiyonluk!
  • 08 January 2024, Monday 11:45

Muğla 1.Amatör Küme Ligi B grubunun namağlup tek takımı olan Kıyıkışlacık İasosspor 7 Ocak Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda Muğla Yerkesikspor'u konuk etti. Karşılaşmayı 4-0 kazanan ilçemiz temsilcisi sağanak yağış nedeniyle şampiyonluk turu atamadı.  

Hakemler: Ece Naz Ağacı, Nazar Kovan, Sadri Sarı

Kıyıkışlacık İasosspor: Faruk Geçer, Muhammed Kılıç, Justin Orsi, Serkan Katar, Oğuzhan Katırcı, Fatih Özata, Fırat Taşdemir, Kürşat Dilaver, Can Debbağ, Hakan Karalıca, Erdem Karakoyun.

Yedekler: Bartu Akan, Kayahan Karagöz, Mehmet Fudeil Oğuz, Zihni Küçükged, Emirhan Vurgun, Münir Yıldız, Mert Bozan, Emirhan Arılık, Efe Kuşoğlu.

Teknik Sorumlu: Cenk Atasoy

Antrenör: Mehmet Ali Altaş

Muğla Yerkesikspor: Hasan Talha, Mertcan, Burak İbrahim, Ünal, İlhan, Eren, Kadir, Fatih, Beytullah, Onur, Arif

Yedekler: Ahmet, Emirhan, Berat, Altuğ

Antrenör: Mehmet Akbaş

Kıyıkışlacık İasosspor ile Muğla Yerkesikspor karşılaşması, ilk yarıda rüzgarlı, ikinci yarıda ise sağanak yağış altında oynandı. Havanın kötü olmasına rağmen İasosspor taraftarları takımını maç boyunca aralıksız desteklerken, Kıyıkışlacık İasosspor Kulübü Başkanı Akın Durmaz'ın konuğu olan Sinop CHP Milletvekili Barış Karadeniz de İasosspor yönetim ekibiyle maçı izledi.

Muğla Yerkesikspor karşısında ilk gol atağını maçın henüz başlarında gerçekleştiren İasosspor, Hakan Karalıca ile gole çok yaklaştı. Kazanılan serbest vuruşu kullanan Hakan, sert bir şutla topu Muğla kalesine gönderdi. Kaleci Hasan Talha topu kornere çıkardı.

28. dakikada İasosspor atağında Kürşat güzel bir pasla ceza sahası içinde, sakatlanarak oyundan çıkan Fırat'ın yerine oyuna giren Mehmet Fudeil Oğuz'u topla buluşturdu. Mehmet Oğuz güzel bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. İasosspor 1-0 öne geçti.

Sakatlanan futbolcu Fırat ise yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

30. dakikada İasosspor ikinci gole çok yaklaştı. Uzak mesafeden Can topa sert vurdu. Köşeden filelerle buluşmak üzere olan topa Yerkesik kalecisi son anda dokundu ve mutlak bir golü önledi.

İlk yarı Kıyıkışlacık İasosspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

53. dakikada İasosspor atağında ceza sahası dışında topla buluşan Hakan Karalıca sert bir şutla kalecinin yanından topu filelere gönderdi ve bu golle maçta skor 2-0 oldu.

Gol sonrası sert bir yağmur altında ilçemiz temsilcisi maçı farklı skorla bitirmek için ataklarını arttırdı.

62. dakikada Kıyıkışlacık İasosspor, Hakan’ın attığı golle rakibi karşısında skoru 3-0 yaptı.

65. dakikada orta sahadaki bir faul sonrası hakeme sert itirazda bulunan konuk takımın oyuncusu İlhan, ikinci sarı kartı da görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Maçta dakikalar 75'i gösterirken sağanak yağmur nedeniyle orta hakem Ece Naz Ağacı oyuna ara verirken, hakem üçlüsü ve iki takımın futbolcuları soyunma odasına geçtiler.

10 dakika arasından sonra tekrar başlayan karşılaşmada sağanak yağmur nedeniyle sahada oluşan su birikintileri nedeniyle futbolcular top sürmekte zorlandı.

78. dakikada Kıyıkışlacık, Kayhan ile maçtaki son golünü attı ve skor 4-0 oldu.

80. dakikada İsosspor ceza sahası dışında topla buluşan Yerkesik futbolcusu Berat sert bir şutla topu İasos kalesine gönderdi. Kaleci Faruk güzel bir kurtarışla mutlak bir golü engelledi.

Maçın kalan sürelerinde Yerkesikspor bir atakta daha gole çok yaklaştı ancak ceza sahası içinde Faruk topu oyuncunun ayağından çaldı.

Hakeminin oyunu bitiren düdüğü ile Kıyıkışlacık İasosspor maçı 4-0 kazanarak, namağlup şampiyon takım olarak tribünlerdeki taraftarlarını selamlayarak soyunma odasına giderken, oynadığı 9 maçtan 9’unu da kazanarak, haftayı 27 puanla ve lider kapattı. 14 Ocak Pazar günü son maçını deplasmanda Muğla İdmanyurdu ile yapacak olan Kıyıkışlacık İasosspor, bu maçta sonuç ne olursa olsun bir üst lige çıkarak, önümüzdeki futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Lig’de mücadele edecek.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık