Spor Saati’nde MİFAD Şenliği Konuşuldu

ÖNDER Spor Haber

Spor Saati’nde MİFAD Şenliği Konuşuldu

Spor Muhabiri Hüseyin Açar’ın hazırlayıp sunduğu Radyo Gözlem Spor Saati 24 Mayıs Salı günü özel bir programla son kez dinleyicileri ile buluştu.

Milas’ta sporun ve sporcunun her zaman yanında olan ve olmaya da devem edecek olan Spor Saati’nin 24 Mayıs Salı günkü konukları MİFAD Başkanı Emrah Mergen ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Emekli oldu.

27 – 28 - 29 Mayıs tarihleri arasında Milas’ta gerçekleştirilecek olan MİFAD Sanat ve Kültür Festivali ile ilgili ayrıntılı bilgiler veren dernek Başkanı Emrah Mergen, festivalin bu yıl beşincisini yapacaklarını belirterek “her yıl Milas için festivalimizin daha iyisini daha güzelini yapmak için tüm dernek çalışanlarımızla birlikte mücadelemizi sürdürüyoruz” dedi.

27 Mayıs Cuma günü akşamı saat 18.30’da MİFAD Anasınıfı Satranç Şenliği ile Milas Evlendirme ve Düğün Salonu’nda yapılacak olan festival 28 Mayıs Cumartesi günü Milas’ta yer alan tüm sivil toplum kuruluşlarının ilk kez yer alacağı Festival Kortej Yürüyüşü ile devam edecek ve akabinde aynı gün akşamı Saat 19.30’da Milas AMFİ’de MİFAD Derneği’nin minik öğrencilerinin bale müzik, jimnastik gösterileri yapılacaktı.

Festivalin son günü olan 29 Mayıs Pazar günü yine AMFİ Tiyatro’da şenlik saat 19.30’da MİFAD çocuklarının renkli ve son derece güzel çeşitli gösterileri ve yöresel halk oyunları ekiplerinin gösterileri ile sona erecek.

Radyo Gözlem Spor Saati konukları Emrah Mergen ve Mustafa Emekli MİFAD’ın hem ulusal hem de uluslararası anlamda tanıtımını en iyi şekilde yapmak için kuruldukları yıldan buyana özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, MİFAD’ın sadece sanatsal ve kültürel etkinliklerin içinde olmadığını sportif çalışmalarında hep içinde olduğunu söylediler.

Mayıs ayının son haftasında yapılacak olan MİFAD Kültür ve Sanat Festivali’ne tüm Milaslıları davet eden Radyo Gözlem Spor Saati konukları Emrah Mergen ve Mustafa Emekli, MİFAD’ın çalışmalarına destek olan herkese teşekkür ettiler.

Özellikle Radyo Gözlem ve Spor Saati Programı’nı “Milas sanatına, kültürüne ve sporuna destek olduğu için kutluyoruz” diyen Spor Saati konukları Mergen ve Emekli bu yıl üçüncüsü yapılan Eğitimciler Voleybol Turnuvası’nın düzenlenmesinde emeği geçen Türk Eğitim Sen Milas İlçe Yöneticilerini de kutlayarak programa veda ettiler.

Sporun Milas’ta ki doğru adresi Radyo Gözlem Spor Saati yeni yayın döneminde dinleyicileri ile buluşmasını sürdürecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık