Sporcularımızın Başarıları Peş Peşe Geldi!

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Spor Toto Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda, Milas kulübü olan ‘Muğla Ülküm Spor Kulübü’ adına yarışan kickboks sporcusu Sergen Donka, sikletinde Türkiye şampiyonu oldu. Dr. Alp Milasspor'un 3 kickboks sporcusu da ilçemize derecelerle döndüler.

Sporcularımızın Başarıları Peş Peşe Geldi!
  • 30 January 2024, Tuesday 12:31

22-29 Ocak tarihleri arasında Türkiye Kickboks Federasyonu tarafından Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Antalya Spor Salonu'nda Spor Toto Türkiye Kick Boks Şampiyonası düzenlendi. Büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler kategorisinde gerçekleştirilen organizasyonda dereceye giren sporculara madalya ve başarı belgesi verildi.

Muğla'nın Ülküm Spor Kulübü'nden Sergen Donka, 22-29 Ocak tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Spor Toto Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar Kickboks Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde etti. 3 bin 658 sporcunun katıldığı şampiyonada Donka, 5 maçı başarıyla tamamlayıp Türkiye Şampiyonu oldu.

Kickboks şampiyonasına Kickboks Milli Takım Antrenörü Gökhan Konuk’un hazırladığı Sergen Donka, yarışmada şampiyon olarak, ilçemize ve kulübüne büyük gurur yaşattı. Donka'nın milli takım antrenörü Gökhan Konuk, “Maddi manevi destekleri esirgemeyen İlçe Spor Müdürümüz Durmuş Tayfun Uslu'ya, Başkanımız Cüneyt Akar'a teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 2018 yılından beri Sergen Donka'nın antrenörlüğünü yapan Gökhan Konuk, Donka'nın azimli bir öğrenci olduğunu ve çabalarıyla şampiyonluğa ulaştığını belirtti. Konuk, “Sergen ellerimde büyüdü sayılır. Azimli bir öğrenciydi ve çabaları sonucu şu an hak ettiği yerde hepimizi gururlandırdı” şeklinde konuştu.

MİLAS’A DERECELERLE DÖNDÜLER

Ayrıca Kickboks şampiyonasında Milas'ı temsil eden Dr Alp Milasspor'un sporcularından 3'ü de kendi sıkletlerinde Türkiye üçüncüsü oldu.

Kamil ve Enes Meşeci'nin antrenörlüğünü yaptığı sporculardan Bekir Can Özkaya iki farklı siklette Türkiye üçüncülüğünü elde ederken, Arda Karadağ ve kadınlarda ise Ceylin Melek Akmeşe de üçüncülük kazanıp, Milas'a bronz madalya ile dönme başarısını gösterdiler.

Sporcularımızın elde ettiği dereceler:

Bekir Can Özkaya-Point Fighting Büyükler Türkiye 3.

Bekir Can Özkaya-Light  Contact Büyükler Türkiye 3.

Arda Karadağ-Kick Light Gençler Türkiye 3.

Ceylin Melek Akmeşe-Pointh Fighting Yıldızlar Türkiye 3.

Dr. Alp Milas Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada; “Antalya'da yapılan Spor Toto Kick Boks Türkiye Şampiyonası'nda kulübümüzü en iyi şekilde temsil eden sporcularımızı tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz. Dereceye giremeyen ve sonuna kadar mücadele eden sporcularımıza verdiği mücadelelerden dolayı teşekkür ederiz. Bu büyük başarıda emeği geçen Antrenörlerimiz Enes Meşeci ve Kamil Meşeci Hocalarımızı da Tebrik Eder başarılarının devamı dileriz.” denildi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık