Süper Amatör A Grubunda Bu Hafta Tek Maç Oynanacak

Muğla Süper Amatör Küme Ligi 11. hafta maçlarında ilçemiz takımlarından Milas Belediyesi Milasspor, Ortaköyspor’u konuk ederken, Dr. Alp Milasspor ise, Düğerek Güneşspor’un sezon başında ligden çekilmesi nedeniyle 3-0 hükmen galip sayılacak. Grupta yer alan diğer takımlardan ise Ula Belediyespor, Bitez Pedesa SK arasında yapılacak olan karşılaşma ise Pedasa’nın maçta yeterli futbolcusu olmaması nedeniyle çıkmayacağı öğrenilirken, Gündoğanspor’un ise haftayı bay geçirmesi nedeniyle grupta yer alan takımlar arasında tek karşılaşma Milas Belediyesi Milasspor, Ortaköyspor arasında oynanacak.  

Süper Amatör A Grubunda Bu Hafta Tek Maç Oynanacak
  • 03 January 2024, Wednesday 16:13

Milas'ı, Muğla Süper Amatör Küme Ligi A grubunda temsil eden, teknik sorumluluğunu Aşkın Dilli'nin yaptığı, lig ikincisi Milas Belediyesi Milasspor, 5 Ocak Cuma günü, saat 14’te Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda lig üçüncüsü Ortaköyspor ile karşı karşıya geliyor.

Ligde oynadığı 8 maçta 7 galibiyet, 1 mağlubiyet alan, 21 puanlı Milas Belediyesi Milasspor ile ligde oynadığı 9 maçta, 6 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle 20 puan toplayan lig üçüncüsü Ortaköyspor ile ikincilik için karşılaşacak.

Bu ligde 22 puanla liderlik koltuğunda oturan, teknik sorumluluğunu Deniz Kibar'ın yaptığı Dr. Alp Milasspor ise, sezon başında ligden çekilen Düğerek Güneşspor maçını 3-0 hükmen kazanmış sayıldığı için haftayı maç yapmadan tamamlayacak.

Aynı ligde mücadele eden Ula Belediyespor, Bitez Pedesa SK arasında yapılacak olan karşılaşma ise Pedasa’nın maçta yeterli futbolcusu olmaması nedeniyle yapılamayacağı öğrenildi. Gündoğanspor’un ise haftayı bay geçirmesi üzerine bu hafta Muğla Süper Amatör Küme Ligi A grubunda tek Milas Belediyesi Milasspor, Ortaköyspor karşılaşması oynanacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık