Süper Amatör Lig Play-Off 4.Hafta Maçları Cuma Günü

Muğla Süper Amatör Ligi play-off 4. hafta maçları 8 Mart 2024 Cuma günü oynanacak.

Süper Amatör Lig Play-Off 4.Hafta Maçları Cuma Günü
  • 06 March 2024, Wednesday 16:47

Muğla Süper Amatör play-off karşılaşmalarında mücadele eden ilçemiz takımlarından Milas Belediyesi Milasspor kendi evinde Seydikemer Belediyespor’u ağırlarken, Dr. Alp Milasspor ise Marmaris Gençlikspor’a konuk olacak.

BAL Ligi mücadelesi veren Milas Belediyesi Milasspor, 8 Mart 2024 Cuma günü saat 14'te Seydikemer Belediyespor ile karşılaşacak.

Milas Belediyesi Milasspor, aldığı 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetin ardından puan cetvelinde averaj farkıyla 6 puanla Ortaca Belediyespor’dan sonra 2. sırada yer alıyor

Milas Belediyesi Milasspor ilk maçta Marmaris Gençlikspor'u 2-0 yenmiş, ligin ikinci haftasında Milas'ta oynadığı maçta Ortaköyspor'u da yine 2-1 yenerek galibiyet sayısını 2'ye, puan sayısını 6'ya yükseltmişti. 3. haftada Milas’ta yapılan Milas’ın bu ligdeki diğer temsilcisi Dr. Alp Milasspor'a 1-0 yenilmişti. Milas Belediyesi Milasspor, şampiyonluk ve BAL Ligi şansını sürdürebilmek için Seydikemer maçında sahaya mutlak galibiyet ve 3 puan için çıkacak.

DR. ALP MİLASSPOR MARMARİS DEPLASMANINDA

Teknik sorumluluğunu Deniz Kibar'ın yaptığı Dr. Alp Milasspor ise, 8 Mart 2024 Cuma günü saat 14’te Marmaris'te, Marmaris Gençlikspor ile karşılaşacak.

İlk hafta maçını kendi evinde Ortaca Belediyespor’la yapan ve 2-0 yenilen Dr. Alp Milasspor, 2. haftada konuk olduğu Seydikemer Beldiyespor’a da 3-0 yenilmişti. Aldığı iki yenilginin ardından şampiyonluk yolunda hedeflediği başarıyı henüz yakalayamazken, geçen hafta sonu Milas'ta oynadığı maçta, Milas Belediyesi Milasspor'u yenerek yeniden şampiyonluk şansını sürdüren Dr. Alp Milasspor, Cuma günü Marmaris sahasına mutlak galibiyet ve 3 puan için çıkacak. Puan cetvelinde henüz 3 puanı bulunan Dr. Alp Milasspor ise 6 takımın mücadele ettiği play-off karşılaşmalarında 5.sırada yer alıyor.

Süper Amatör Lig Play-off Grubu Maçları şu şekilde;

8 Mart Cuma Saat 14.00

Milas Belediyesi Milasspor-Seydikemer Belediyespor

Marmaris Gençspor-Dr Alp Milasspor

Ortaköyspor-Ortaca Belediyespor

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık