Süper Amatör Lig Play-Off Kuraları Çekildi

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde ilçemizi temsil eden takımlarımızdan grup şampiyonu Dr. Alp Milasspor ile Milas Belediye Milasspor, BAL’a çıkmak için oynayacakları play-off maçlarının kuraları çekildi.

Süper Amatör Lig Play-Off Kuraları Çekildi
  • 30 January 2024, Tuesday 16:33

Muğla Süper Amatör lig play-off kuraları çekildi. Normal sezon sona ererken, ligde 6 takım BAL için mücadele verecek. A ve B grubunu ilk üç sırada tamamlayan birbirinden iddialı 6 takımın Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Toplantı Salonu’nda fikstürleri belirledi.

30 Ocak 2024 Salı günü, Muğla ASKF Binasında Play Off'a katılan 6 takımın başkan ve yöneticilerinin katıldıkları fikstür çekimi sonrasında, 18 Şubat Pazar günü yapılacak ilk karşılaşma başlayacak.  

Kura çekimine Milas’tan Milas Belediye Milasspor Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Zekai Korkmaz, Genel Kaptan Cihan Solmaz ve kulüp müdürü Erhan Çiftçi, Dr. Alp Milasspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal katıldı.

Dr Alp Milasspor-Ortaca Belediyespor

Milas'ı bu ligde temsil eden Dr. Alp Milasspor play-off maçları için ilk hafta karşılaşmasını, 18 Şubat 2024 Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda Ortaca Belediyespor’la yapacak. İlçemiz temsilcisi ligde gösterdiği başarısını ve namağlup unvanını play-off maçlarına taşımak için sahaya çıkacak.

Marmaris Gençlikspor-Milas Belediye Milasspor

18 Şubat 2024 Pazar günü ilk hafta maçında, Marmaris Gençlikspor ile karşılaşacak olan Milas Belediye Milasspor deplasmanda oynayacağı maça galibiyet için çıkacak.

Süper Amatör Lig’de normal sezonu ilk 3 sırada tamamlayan takımların 10 hafta sürecek Play-Off mücadeleleri için geri sayım başladı.

1.HAFTA 18 ŞUBAT PAZAR

Dr. Alp Milasspor-Ortaca Belediyespor

Marmaris Gençlikspor-Milas Belediye Milasspor

Ortaköyspor-Seydikemer Belediyespor

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık