Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Süslü kadınlar, süslü bisikletlere bindiler

Dünya Otomobilsiz Kentler günü ilçemizde 20 Eylül Pazar günü kutlandı. Bir grup bisiklet sevdalısı kadınlarımız, süslü kıyafetleriyle süslü bisikletlerine binerek Milas’ta tur attılar.

Süslü kadınlar, süslü bisikletlere bindiler
  • 22 September 2020, Tuesday 10:25

2013 yılından beri her yıl “Dünya Otomobilsiz Kentler Günü’nde yapılan “Süslü Kadınlar Bisiklet Turu” bu yıl Pandemi nedeniyle 20 Eylül Pazar günü Türkiye genelinde gerçekleştirildi.

Milaslı bisikletçi kadınlar 20 Eylül Pazar günü Ataparkta Saat 16.30 da buluşarak Otomobilsiz bir kent isteğini, süsledikleri bisikletlere binerek gösterdiler.

Milas’ta Bisiklet Sevdalısı Kadınların öncülüğünü yapan Filiz Acar’ın organize ettiği etkinlik için Pazar günü bir araya gelen kadın bisikletçiler, süsledikleri bisikletlerine en süslü kıyafetlerini giyerek bindiler.

Milas’ta ilk kez düzenlenen ancak her yıl geleneksel olarak ülke genelinde gerçekleştirilen Süslü Kadınlar Bisiklet Etkinliği ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Filiz Acar, Milas’ta gerçekleştirilen ve ilk kez yapılan Bisiklet Turunun oldukça güzel ve renkli geçtiğini belirterek “sponsorlarımız Başaran Ticaret’e ve Ozi’nin Atölyesine gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

Bisiklet Etkinliğine katılan kadınlara da teşekkür ettiğini vurgulayan Filiz Acar, her sene bu Bisiklet etkinliğini daha fazla kadının katılımıyla daha renkli bir şekilde gerçekleştireceklerini belirterek “Az otomobil çok bisiklet” sloganı ile herkesi bisiklet kullanmaya davet etti.

Hem Bisikletler Hem Kendileri Süslüydü

20 Eylül Pazar günü Milas Atapark’ta gerçekleştirilen Dünya Otomobilsiz Kentler Günü Süslü Kadınlar Bisiklet Turu için bir araya gelen Milaslı her yaştan ve her meslekten 20’ye yakın kadın bisikletçi, otomobilsiz bir kent ve bisiklet kullanımının önemini anlatmak için süsledikleri bisikletlerine en süslü kıyafetlerini giyerek bindiler.

Milas sokaklarında Pandemi nedeniyle mesafe kuralına uyarak gezen bisikletli kadınları ilk defa gören Milaslılar, etkinliğe alkışlarıyla destek oldular.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis