Taekwondocu minikler madalyalar kazandı

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde düzenlenen Minikler Taekwondo Turnuvası’nda Efe Milasspor Kulübü Milas'ı 10 sporcusu ile temsil etti. Minik Taekwondo sporcuları Milas’a 2 kupa ve madalyalarla döndüler.

Taekwondocu minikler madalyalar kazandı
  • 12 March 2024, Tuesday 12:24

Türkiye Taekwonda Federasyonu tarafından 9-10 Mart tarihleri arasında Aydın Kuyucak'ta düzenlenen, Minikler Taekwondo Turnuvası’na antrenörlüğünü Mehmet Gözüküçük'ün yaptığı Efe Milasspor Kulübü’nden 10 sporcu katıldı.  Turnuvada büyük mücadele veren sporcular başarılı sonuçlarla döndüler.  

20 ilden 480 minik sporcunun katıldığı Minikler Taekwonda Turnuvası’nda, Muğla adına 4 spor kulübü turnuvada mücadele etti.

Milas’tan turnuvaya katılan Efe Milasspor Kulübü’nün sporcularından Atabey Eşsiz birinci, Hasan Efe Taşdüştü ile Elif Başkurt ikinci, Araf Korkmaz ise üçüncü oldu. Bu sonuçlarla minik erkeklerde ve genel klasmanda üçüncü olan sporcular, Milas’a 2 kupa da getirdi.

Atabey Eşsiz turnuvada şampiyonluk kürsüsüne çıkarak altın madalyanın sahibi olurken, aynı spor kulübünün minik sporcularından Hasan Efe Taşdüştü ve Elif Başkurt gümüş ve Araf Korkmaz da bronz madalya alarak şampiyonadan başarı ile döndüler.

Efe Milas Spor Kulübü, Aydın Kuyucak Minikler Taekwondo Şampiyonasında minik erkeklerde ve kızlarda ve genel klasmanda da üçüncülükle şampiyonadan 2 kupa kazandılar.

Efe Milas Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Mehmet Gözüküçük yaptığı açıklamada; “Bu şampiyonada bizimle mücadele efen 3 kulüp antrenörlerimize, Muğla Teakwonda İl Temsilcimiz Uğur Göktaş’a Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'a, Efe Milaspor'un sporcularını turnuvaya hazırlayan yardımcıları Gözde Gözüküçük'e, Turhan Tara'ya ve sporcularımızın ailelerine teşekkür eederim.” Dedi.

Turnuvaya iştirak eden 10 sporcusunu da kutlayan antrenör Mehmet Gözüküçük, Milas'ın sesini en iyi şekilde duyurmak için Efe Milasspor Kulübü olarak mücadelelerinin devam edeceğini söyledi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık