Takımlar için hazırlık maçları önemli bir antrenman oluyor

Kıyıkışlacık İasos Spor takımı ile Dr. Alp Milas Spor A.Ş. takımı hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Hazırlık maçının galibi 1-0’lık skor ile Dr. Alp Milas Spor oldu.

Takımlar için hazırlık maçları önemli bir antrenman oluyor

21-22 Ekim’de başlayacak olan Süper Amatör Küme Ligi’nde yer alan ve ilk haftayı bay takım olarak geçirecek olan Dr. Alp Milas Spor ile 28-29 Ekim’de başlayacak 1. Amatör Küme Ligi B gurubunda yer alan ve 29 Ekim Pazar günü saat 15’te kendi evinde Datça Belediye Spor’u ağırlayacak olan Kıyıkışlacık İasor Spor hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Maçı İhtilal Durmuş’un 60. dakikada attığı golle Dr. Alp Milas Spor takımı 1-0 kazandı.

Orta saha hakemliğini Alim Deligöz’ün yaptığı, 28 Eylül Perşembe günü saat 16:30’da Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya gelen, kendi liglerinin güçlü takımlarından olan Kıyıkışlacık İasos Spor ile Dr. Alp Milas Spor takımı oyuncuları izleyenlerin beğenisi kazandı.

Dr. Alp Milas Spor A.Ş. takımı Mert (kaleci), Görkem, Onur, Vedat, Mahmut, Mustafa Saydam, Yasin, Civar Çetin, Yiğithan, Emre Karayılgın ve İhtilal onbiri ile hazırlık maçına çıkarken, Kıyıkışlacık İasos Spor takımı ise Faruk (kaleci), Emirhan, Serkan, Kürşat, Justin, Fatih, Hakan, Mehmet Fudeyil, Can, Kayhan ve Ahmet Şerif onbiri ile sahaya çıktı. Maçın ilerleyen dakikalarında her iki takımın kadrolarında yer alan tüm futbolcular oyuna dahil oldu.

Futbolcularını değerlendirme adına teknik ekip için iyi bir fırsat olan hazırlık maçları devam ederken, geçtiğimiz günlerde Dr. Milas Spor A.Ş. takımı, Görkem Balık, İrfan Sevindi ve Roşet İlter isimli üç sporcu ile de yollarını ayırmıştı.

Hazırlık müsabakasına her iki takımın taraftarları büyük heyecan ile takip ederken, Dr. Alp Milasspor takımı oynadığı tüm hazırlık maçlarını kazandı. Kıyıkışlacık İasos Spor takımı ise oynadığı iki maçın birini kazandı. Her iki takımda forma giyen futbolcular, oynadıkları tempolu futbolla karşılaşmayı izleyenlerin ilgisini topladı. Hazırlık müsabakasını her iki takımın yönetim kurulu üyeleri de takip etti.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık