Taraftarlar Derneği Sesini Yükseltti: Ahmet Karabıyık İstifa Et!..

2018-2019 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Liginde sezon sonunda ligi üçüncü sırada tamamlayarak şampiyonluğa ve BAL Ligi hedefine veda eden Yeni Milasspor Kulübünde oklar kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık’a yöneldi.

Taraftarlar Derneği Sesini Yükseltti: Ahmet Karabıyık İstifa Et!..

Sezon içersinde Sevdamsın Yeni Milasspor taraftarlarınca sürekli protesto edilen ve istifası istenen kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık, kulüp başkanlığını bırakmayacağını belirten bir açıklama yaparak yeni sezonda da takımın ve kulübün başında olacağını belirtmişti.

Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık’ın yeni sezonda kulübün başında olacağı açıklamasının ardından Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği sosyal medya yoluyla yeni bir açıklama yaparak, Ahmet Karabıyık’ın kulübe zarar verdiğini, yeni sezonda kulübün başında kalması halinde Yeni Milasspor’un karanlığa sürükleneceğini ileri sürdüler. Dernek yönetimi tarafından yapılan açıklama şöyle:

“Zamansız, çelişkili ve işgal ettiği makama yakışmayan eylem, söylem, dedikodu ve açıklamalarının ötesinde Milas futbolunun en hassas kurumlarından birinin başındaki bir kişiye yakışmayan ve Milas futbolunun marka değerini hiçe sayarcasına kulübün ilkelerinden bir haber olan, kendisinin de farkında olduğu üzere layık olmadığı bu görevden ivedilikle ayrılmasını ya da gerekli makamlarca kulüple ilişkisinin kesilmesini Sevdamsın Yeni Milasspor taraftarlarınca talep ediyoruz.”

Yeni Milasspor Taraftarları Endişeli

2019-2020 Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde mücadele edecek takımların yeni sezon için teknik sorumlularını belirleyip kadrolarına futbolcu transferlerine başlamaları Milasspor taraftarlarınca endişe ile takip ediliyor.

Yeni Milasspor’daki kulüp başkanın belirsiz davranışları, taraftarları yeni sezon öncesinde teknik sorumlu ve futbolcu transferleri konusunda da endişeye sevk ediyor.

Yeni sezona başkan Ahmet Karabıyık ve mevcut yönetimle girmeyi istemediklerini vurgulayan Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarları, Yeni Milasspor için geleceğin karanlık olduğunu belirterek yerel yöneticilerden de destek bekliyorlar.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık