Tarihi Başarıya Yakışan Kutlama

​​​​​​​Efeler Ligi’ne Milas’ın adını yazarak, herkesi gururlandıran Milas’ın Efeleri’ne  muhteşem bir karşılama töreni düzenlendi.  Alkışlar ve meşaleler ile karşılanan Milas Belediyespor takımı sevinçlerini ve kazandıkları başarıyı Milaslı vatandaşlarla paylaşırken, Atapark Meydanı bayram yerine döndü.

Tarihi Başarıya Yakışan Kutlama

Alparslan Endüstri Erkekler 1. Ligi şampiyonu, ayrıca play-off maçlarında elde ettiği başarının ardından 2024-2025 voleybol sezonunda Axa Sigorta Efeler Ligi'nin yeni takımı Milas Belediyespor Voleybol Takımı için, Milaslı sporseverlerce Atapark'ta coşkulu bir karşılama düzenlendi.

23 Mart 2024 Cumartesi günü, Konya'dan Milas'a şampiyon olarak dönen Milas'ın Efeleri, saat 17'de Milas Atapark'ta, Milaslılarla buluştu. Önce Milas sokaklarında tur atan şampiyon sporcular, daha sonra Atatürk’ün Bulvarı’ndan alkışlar arasında yürüyerek, Atapark meydanına geldiler.

Pusula konseriyle başlayan şampiyonluk kutlamasına katılan Milaslı voleybolseverlerin alkışlarıyla karşılanan şampiyon takımın sporcularına çelenkler ve çiçekler takdim edildi.

Tek tek isimleri okunarak sahneye davet edilen sporcular, teknik heyet, kulübün yöneticileri, Milaslılarla yaşadıkları heyecanı paylaştı.

ÇOK ÇALIŞTIK VE İNANDIK

Kazandıkları başarıyı ve yaşadığı mutluluğu Milaslılarla paylaşan Milas Belediyespor’un Teknik Direktörü Mehmet Akif Gürgen,  “Bu takım, bu şehir inanıyorum ki Avrupa’da bir kupa, Türkiye şampiyonluğu kazanacak.  Buna yürekten inanıyorum. Geçen sene olmadı. Eğer bu yıl da Efeler Ligi’ne çıkamazsak antrenörlük hayatımı bırakacağımı söylemiştim.  Mucizeler oldu. Çok çalıştık ve inandık. Başkanımız, yönetimimiz ve taraftarımız çok yardımcı oldu. Çok zorlu bir sınavdı.”  diyerek destek olan herkese teşekkür etti. 

15 YILLIK BİR HAYAL VE EMEK

Daha sonra söz alan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Yeni ligde mücadele edeceğimiz bütün takımlar bizden korksun. Efeler geliyor Efeler! Arkasında 15 yıllık bir hayal ve emek var.  Bize Efeler Ligi’nde olmamız için çok teklifler yapıldı ama biz emeğimizle bu ligde olmayı istedik.  Bütün sporcularım ve teknik ekibimle gurur duyuyorum. Çok zor etaplardan geçildi. Öldük öldük dirildik.  Yarı final ve final oynadığımız Konya macerasında ömrümüzden 5 yıl gitti. Hak ettiğimizi Milas’a sizlere getirdiler. Hepsine yürekten teşekkür ediyorum.” diyerek, öncesinde ve sonrasında emek veren tüm yöneticilere, sporculara ve taraftarlarımıza teşekkür etti.

“Her hocanın ve yöneticinin gelmek istediği bir kulüp yarattık.  Bu başarı bize ilçenin marka değeri ve tanıtımı açısından şu ana kadar yapılmış en önemli reklam tanıtımıydı. Ne kadar çok para harcasak da Milas’ı Türkiye gündemine bu kadar getirmezdik. Kazanılan başarının ardından Milas her yerde konuşuluyor” diyen Başkan Tokat,  bugün bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Milas’ın tarihinde takım sporunda kazanılmış en büyük başarıdır. Bu başarıyı alkışlayın. Gururluyuz.  Şimdi amacımız bu başarıyı daha da yukarıya taşıyıp, Milas’ı sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın gündemine de sokma fırsatını yakalayacağız. Bunun için de hepimiz çok çalışmalıyız.” dedi.

Konuşmaların ardından Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas CHP Belediye Başkan adayı Fevzi Topuz ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat kazanılan şampiyonluk kupasını sahnede hep birlikte kaldırarak, coşkunun artmasını sağladılar.

Milas Atapark'ta gerçekleşen şampiyonluk coşkusu, şampiyon takımın Atatürk Anıtı önünde günün anısına çektirdikleri hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık