Teknik ekip; “Kaybettik ama iyi bir antrenman maçı oldu”

Bal Ligi’nde mücadele eden Düzce takımlarından Çilimli Belediyespor ile hazırlık maçı yapan ilçemiz takımı Milas Beledisi Milasspor, karşılaşmayı 2-1 kaybetti.

Teknik ekip; “Kaybettik ama iyi bir antrenman maçı oldu”
  • 28 September 2023, Thursday 15:59

Hedefini şampiyonluğa ve Bal Ligi’ne kilitleyen Milas Belediyesi Milasspor, hedefi doğrultusunda çalışmalarını Bolu Abant'ta sürdürüyor. Antrenman kapsamında kampta ilk hazırlık maçını Bal Ligi’nin iddialı takımlarından Çilimli Belediyespor ile yapan Milas Belediyesi Milasspor takımı sahadan mağlup ayrıldı.

Süper Amatör Lig takımımız Milas Belediyesi Milasspor, 2023-2024 futbol sezonunda Bal Ligi 6. Gurupta mücadele edecek olan Düzce takımlarından Çilimli Belediyespor ile 27 Eylül Çarşamba günü saat 16’da hazırlık maçı yaptı. Mor-beyazlı futbolcular, hırslı ve istekli bir oyun sergilerken, hazırlık maçının galibi 2-1’lik skor ile Bal Ligi’nin iddialı takımı Çilimli Belediyespor oldu. Milas Beledisi Milasspor’un golünü ise Erdem Karakoyun kaydetti.

Maç hakkında bilgi veren teknik ekip, “Bal Ligi’nin güçlü takımlarından Çilimli Belediyespor ile hazırlık maçı yaptık. İddialı futbolculardan oluşan rakibimizle oynadığımız karşılaşmada net 6 pozisyonu gole çeviremedik. Futbolcularımız, antrenmanlara geç başlamasına rağmen 50 gündür idman yapan rakibimize karşı daha hazır görünerek, bizlere ümit verdi. Kaybettik ama iyi bir antrenman maçı oldu. Takımımıza güveniyoruz. Hedefimiz olan şampiyonluk ve Bal Ligi yolunda elimizden geleni yapacağız” dediler.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık