Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Temsilcilerimiz hazırlık maçlarına devam ediyorlar

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Temsilcilerimiz hazırlık maçlarına devam ediyorlar

2016 - 2017 Muğla Süper Amatör Küme Liginde ilçemizi temsil edecek olan Yeni Milasspor ve Yeni Milasspor U 17 takımımız Ekim ayı içinde başlayacak olan lig karşılaşmaları öncesinde hazırlık maçları ile lig mücadelelerine hazırlanıyorlar.

Geçtiğimiz hafta sonu Ören Stadyumu’nda BAL Ligi takımı Çine Madranspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasından 1 - 0 mağlup ayrılan Yeni Milasspor Süper Amatör Küme Ligi takımımız hafta sonu yine Ören Stadyumunda BAL Ligi takımlarından Karpuzlu Belediyespor ile karşılaşacak.

Yeni Milasspor U 17 futbol takımı ise oynadığı hazırlık maçında Bodrum Gündoğan Belediyespor ile 1 - 1 berabere kaldı.

Yeni Milasspor futbol takımlarımızın her iki hazırlık karşılaşmasını Milas Spor Muhabiri Hüseyin Açar yönetti.

 

Yeni Milasspor: 0

Çine Madranspor: 1

Maçın Hakemleri: Hüseyin Açar, Batuhan Bayrak, Ahmet Bayrak

Yeni Milasspor: Anıl Karadere, Hasan Özkan, Okan Kuru, Ali Varol, Mehmet Ali Alataş, Nuriman İsmailji, Mahmut Ermaşa, Emre Kuncak, Bahri Güzel, Metehan Çelik, Metin Gültekin

Yedekler: Yılmaz Seyman, Yunus Emre Boraza, Muhammet Kılınç, Batuhan Galip Çetin, Hüseyin Tugay Korkmaz

Teknik Sorumlu: Ahmet Saray

Çine Madranspor: Engin Kaya, Mert Akkül, Sertaç Aydın, Hamdi Şahin, Suat Mede, Emre Yılmaz Aslan, Serdar Bakıl, Kaan Akgün, Jonas SUKA, Bilal Dikici, Bilal Arık

Yedekler: Ahmetcan Dilaver, Uğur Başyiğit, Şuayip Tekel,Bartuğ Kaz,Sinan Cındak, Batuhan Bayrak, Ahmet Bayrak

Teknik Sorumlu: Sunay Güneş

30 Ekim Pazar günü başlayacak olan Muğla Süper Amatör Küme Ligine hazırlanan ilçemiz temsilcisi Yeni Milasspor üçüncü hazırlık maçında Ören Stadyumunda BAL Ligi takımlarından Çine Madranspor ile oynadığı antrenman maçını 1 - 0 kaybetti.

BAL Liginin ilk maçında kendi sahasında Didim Belediyespor ile 2 - 2 berabere kalan Çine Madranspor ligin ikinci haftasında bay takım olması nedeniyle ilçemiz temsilcisi Yeni Milasspor ile 1 Ekim Cumartesi günü oynadığı maçta karşılaşmanın ilk yarısında Emre Yılmaz Aslan’ın attığı tek golle sahadan 1 - 0 galip ayrıldı.

Ören Stadyumu’nda oynanan hazırlık maçını Spor Muhabiri Hüseyin Açar yönetti. Yardımcı bayrak hakemliklerini ise Çine Madranspor’un genç sporcuları yaptılar.

2 hazırlık maçını resmi bölge hakemleri ile oynayan Yeni Milasspor üçüncü hazırlık maçında neden bölgeden gelen resmi hakemlerle oynamadı sorusuna cevap vererek maçı değerlendirelim. Çine Madranspor hazırlık maçında bölgemiz hakemlerinin karşılaşmayı yönetmesi için Muğla Hakem Derneğine müracaat eden ilçemiz kulübü Yeni Milasspor Muğla’da futbol sezonun başlaması ve resmi lig karşılaşmaların hafta sonu oynanması nedeniyle hazırlık maçında görev yapacak hakemlerin maç trafiğinin fazlalığı üzerine hazırlık maçında kulüplerimize ve sporcularımıza yardım amaçlı maçı Spor Muhabirimiz Hüseyin Açar yönetti.

Müsabakanın ilk yarısında her iki takımda karşılıklı gol atakları ile rakip kaleleri zor duruma düşürdüler. Yeni Milasspor bulduğu net gol şanslarını değerlendiremezken konuk takım Milas savunmasının kısa düşen topu ile başlattığı atakta maçın tek golünü Emre Yılmaz ile buldu.

İlk yarıda takımların mücadele gücüne baktığımızda her iki takım arasında çok fazla bir fark olmadığını da gördük.

Çine Madranspor’un yer aldığı BAL Liginde maçların başlaması nedeniyle lige hazır olan bir Çine Madranspor ile resmi maçlarının başlamasına bir aya yakın bir zaman olan ilçemiz takımı Yeni Milasspor arasında ciddi anlamda bir fark göremedim.

Çine Madranspor’un forvetleri hızlı ataklar yapabilen ve çok koşan futbolculardan oluşmuş. Özellikle Jonas Suka skoru her an Çine adına olumlu şekilde çevirebilecek bir futbolcu olarak maçı izleyenlerin beğenisini aldı. İlçemiz takımı Yeni Milasspor ise ilk yarıda etkili ataklar yaparak konuk takımın kalesine zor anlar yaşattılar. Yeni Milasspor’da kadro sıkıntısını nedeniyle Teknik Sorumlu Ahmet

Saray maç içerisinde zorunlu olarak futbolcularını farklı bölgelerde görevlendirerek ligde oynatacağı takımı görmek istedi.

Takımın kaptanı Emre Kuncak futbolculuk kumaşı oldukça iyi bir sporcu olarak sanıyorum ki takımımıza çok faydalı olacaktır. Orta sahadan atacağı milimetrelik güzel pasları ile hücum bölgemizde oynayan futbolcularımızı her an kalecilerle karşı karşıya getirebilecek bir özelliğe sahiptir.

Ancak liglerde kendisine çok faul yapılabilir. Takım kaptanımız olarak takımımızı toparlayabilecek yeteneğini müsabakalarda daha fazla göreceğimize inanıyorum.

Orta sahamızda Nuri, Metehan, savunmada, Okan, Hasan, Ali, Mehmet Ali, Mahmut, ileride Bahri, Metin ve kalemizde Anıl, maçın kaderini her an değiştirebilecek yedek kulübemizdeki yetenekli sporcularımızla bu yıl özlediğimiz mücadeleyi saha içinde görebileceğiz.

Maçın ikinci yarısında ise yine her iki takımın gol atakları vardı. Takımımız adına kaçan goller konuk takımın kaçırdığı goller maçta hırs iyi mücadele ve seyir zevki yüksek bir futbol ile güzel bir hazırlık maçı izledik.

Her iki takımı da kutluyorum.

Karşılaşma sonrası Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Hasan Özmen ve yönetim ekibi konuk takım Çine Madranspor’u Yeni Milasspor futbolcularımızın kaldıkları motelde en iyi şekilde ağırlayarak güzel bir ev sahipliği örneği gösterdiler.

1926 yılında kurulan ve yıllarca önce BAL Liginde rakibimiz olan Çine Madranspor ile yıllar sonra oynadığımız hazırlık ve antrenman maçında saha içerisinde profesyonelliklerine yakışır davranışları gösteren tüm sporcuları kutluyorum ve liglerinde başarılar diliyorum.

 

U 17 Takımı Gündoğan ile Oynadı

Yeni Milasspor: 1

Gündoğan Belediyespor: 1

Mustafa İçöz’ün antrenörlüğünü yaptığı Yeni Milasspor U 17 takımı 8 - 9 Ekim tarihlerinde başlayacak ligi maçları öncesinde üçüncü hazırlık maçını aynı ligde mücadele edeceği Gündoğan Belediyespor ile Milas Stadyumu’nda oynadı.

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda daha çok orta sahada topu çevirerek kontra ataklarla gol aradılar.

Konuk takım penaltıdan bulduğu golle 1 - 0 öne geçtiği maçta golün sevincini çok fazla sürdüremedi.

Yeni Milasspor atağında kısa paslaşmalar ile konuk takım ceza sahasına giren Yeni Milasspor futbolcuları topu son olarak Osman ile buluşturdular. Osman’ın altı pas içinde plase vuruşu kalecinin altından filelerle buluşunca skorda da eşitlik sağlanmış oldu.

İlk yarı 1 - 1 sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısında her iki takımın antrenörü tüm yedek futbolcularını oyuna alarak futbolcuların saha içindeki durumlarını görmeye çalıştılar. Değişen oyuncularla maçın mücadeleci havası da değişti ve karşılaşma ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle beraberlikle sonuçlandı.

Yeni Milasspor’un U 17 takımında yetenekli futbolcular var. Yeni Milasspor yönetiminin A Takımının karşılaşmaları ile birlikte U 17 takımımızın hazırlık maçlarını da izlemelerini istiyorum.

Geleceğimiz gençlerimiz diyorsak gençlerimizin saha içinde hem futbolcu hem de sporcu olarak davranışlarını da görerek olumsuzlukları gördüğümüzde uyarmak sanıyorum ki yönetim ekibimizce yapılacaktır.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis