Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Tepkiler sürüyor

​​​​​​​2020-2021 Spor sezonunda Türkiye Amatör Küme Ligleriyle BAL Ligi’nin başlamasıyla ilgili net kararını bir türlü veremeyen Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurulu’na, Amatör Futbol Kulüplerinin tepkileri, sosyal medya yoluyla artarak devam ediyor.

Tepkiler sürüyor

Binlerce antrenör ve futbolcu, geçimlerini Amatör Futbol Liglerinden elde ettikleri kazançlarla sürdürdüklerini belirterek, ‘Profesyonel ligleri oynatan Türkiye Futbol Federasyonu karar verebilmek için neyi bekliyor’ sorusunu sormayı sürdürüyorlar.

Eylül ayı içersinde iki kez toplanan Türkiye Amatör İşler Kurulu, Amatör Futbol Ligleriyle ilgili net kararını veremeyerek kararın Ekim ayı sonunda verileceğini basın yoluyla Amatör Spor camiasına duyurmuştu.

Yapılan bu duyuru sonrasında beklemeye devam eden, geçimlerini Amatör Spor Liglerinden kazanan binlerce antrenör ve sporcu Futbol Federasyonun Ekim ayı sonunda vereceği net karar için bekleyişlerini sürdürürlerken, bir yandan da sosyal medya yoluyla tepkilerini ve endişelerini Futbol Federasyonu temsilcilerine duyurmaya devam ediyorlar.

Amatör sporu destekliyorlar

Türkiye genelinde oynanan kupa maçlarında Amatör spora ve sporcuya desteklerini sahaya pankartlarla çıkarak gösteren futbol takımları amatör sporun ve sporcunun yanındayız mesajlarını veriyorlar.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis