"Türkiye’nin Enleri Atletizm İl Finalleri"nden dereceyle döndüler

En hızlı, en uzağa atan ve en uzağa atlayan sporcuların tespit edildiği Muğla atletizm il seçmelerinde ilçemizi 3 branşta da temsil eden atletlerimiz 3 birincilik,1 ikincilik ve 2 üçüncülük elde ettiler. "Türkiye’nin Enleri Atletizm İl Finalleri" seçmelerinde dereceye giren sporcularımız, Milas’ı ve Muğla’yı Antalya'da grup şampiyonasında temsil etme hakkını da kazanmış oldu.

  • 13 October 2023, Friday 10:59

Atletizm Federasyonu tarafından 12 Ekim 2023 Perşembe günü "Türkiye’nin Enleri Atletizm İl Finalleri" Muğla’da yapıldı. Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü adına yarışmalara katılan ve antrenörlüğünü emekli beden eğitimi öğretmeni Havva Uzuncan'ın yaptığı, atletlerimizden Ece Kurtuluş, Nisanur Kırçın, Utku Uslu kendi kategorilerinde Muğla şampiyonu olurken, Eda Öneş ikinci ve Simay Günay ile Muhammet Hüseyin Yişer üçüncü oldu.

"Türkiye’nin Enleri Atletizm İl Finalleri"nde Milas'ı temsil eden 6 atletizm sporcumuz, elde ettikleri bu başarılı sonuçların ardından 30 Ekim Pazartesi günü Antalya'da yapılacak olan bölge müsabakalarında yarışma hakkında sahip oldu.

Dereceye giren sporcularımız şu şekilde;

İl Birincileri

2010 Doğumlu Nisanur Kırçın (Merkez Ortaokulu)

2011 Doğumlu Utku Uslu (Özge Koleji)

2012 Doğumlu Ece Kurtuluş (Sakarya Ortaokulu)

İl İkincileri

2010 Doğumlu Eda Öneş (Merkez Ortaokulu)

İl Üçüncüleri

2012 Doğumlu Simay Günal (Sakarya Ortaokulu)

2012 Doğumlu Muhammet Hüseyin Yişyer (Gümüşlük Ortaokulu)

30 Ekim’de Antalya'da yapılacak yarışmada, yarışma hakkı kazanan sporcular, burada gruplarında ilk ikiye girerlerse Türkiye finallerinde Milas ve Muğla için yarışacaklar.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık