U18’lerin maçını Milas Gençlikspor kazandı

Bu sezon ilk kez U18 ligi adı altında oynanan Milas Gençlikspor U18 ligi takımı ile Yeni Milasspor U18 ligi takımları, pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya geldiler. Zevkli ve çekişmeli geçen müsabakayı Milas Gençlikspor U18 takımı 2-0 kazandı.

U18’lerin maçını Milas Gençlikspor kazandı
  • 19 January 2022, Wednesday 9:15

Milas Gençlikspor ile Yeni Milasspor U18 takımlarının karşı karşıya geldiği müsabakayı Muğla Bölgesi hakemlerinden Çağrı Furkan Uysal, Serdar Berter, Berke Ayça triosu yönetti. Her iki takım sahaya şu kadrolarıyla çıktılar:

Milas Gençlikspor U 18 takımı: Mehmetcan(Kaleci), Caner, Ahmet, Faruk, Besim, Adil, Kaan, Rojhat,  Atakan, Ali Bekir, Efe. 

Yeni Milasspor U18 takımı: Burakcan(Kaleci), Ufuk, Aşkın, Enis, Atakan, Orçun, Burç, Behnam, Devran, Caner, Adem Efe.

Müsabakaya her iki takım istekli başladılar. İki takım da çok istekli olmalarına rağmen rakip yarı alanı geçmekte sıkıntı yaşadı. Maçın 33. dakikasında Milas Gençliksporlu Kaan, üç rakibini ekarte ederek ceza sahasına girdi, attığı mutlak gollük vuruşu Yeni Milasspor takımı kalecisi Burakcan iyi yer tutarak kurtardı.

Maçın 37. dakikasında Milas Gençliksporlu Ali Bekir’in uzak mesafeden attığı gollük vuruşu kaleci Mehmetcan kurtardı. Dakikalar 45’i Gösterdiğinde Milas Gençliksporlu Rojhat, yakın mesafeden akıllı bir vuruşla ilk yarının 1-0’lık skorla Milas Gençlikspor takımının üstünlüğü ile geçmesini sağladı.

İkinci yarıya her iki takım oyuna tempolu başladı. Dakikalar 64’ü gösterdiğinde

Milas Gençliksporlu Ali Bekir, frikik atışından takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Dikkat çeken bu golü taraftarlar ayakta alkışladılar. Müsabakanın geri kalan dakikalarında her iki takım da gol kaydedemedi. Müsabaka, 2-0 Milas Gençlikspor U18 takımının üstünlüğü ile sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık