Uzatmalarda 3 Gol Birden

2023-2024 yılı U18 Ligi’nin 3. haftasında Muğlaspor U18 takımını konuk eden Dr. Alp Milasspor U18 takımı, ikinci yarıda 1-0 öne geçtiği müsabakadan, uzatma bölümünde gelen 3 golle 2-2 berabere ayrıldı.

Uzatmalarda 3 Gol Birden
  • 11 December 2023, Monday 13:20

Muğla U18 Ligi’nde Dr Alp Milasspor takımı, 9 Aralık Cumartesi günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda mücadele ettiği Muğlaspor U18 takımıyla 2-2 berabere kalarak, 1 puanın sahibi oldu.

Hakemler: Ersin Erbay, Semih Türköz, Sabri Sarı

Dr. Alp Milasspor: Kamilcan, Umut, Enescan, Mustafa, Besim, Fatih, Emir, Ertan, Behram, Gürkan, Bertuğ.

Yedekler: Baran, Bahattin, Arda, Vedat Efe, Devran, Efe İsmail, Mehmet.

Muğlaspor: İsacan, Yiğitcan, Günay Ege, Süleyman, Bartu, Yiğit, Egehan, Akif, Hasan Arda, Altuğ, Ömer Faruk.

Yedekler: Umut, Mehmet Ali, Berk Duran, Turgut Lefter, Mehmet Rüçhan, Adnancan, Yiğit Siraç

Maçın ilk yarısında her iki takım hırslı bir oyun ortaya koydu. Gol pozisyonlarının az olmasına rağmen her iki takım kazanma adına büyük bir mücadele sergiledi.

Maçın ilk yarısı golsüz kapandı.

52. dakikada Dr. Alp Milasspor’lu Bertuğ, kaleye yaklaşık 30-35 metre uzaklıktan sert bir şutla topu doksana taktı. Bu güzel golle Dr. Alp Milasspor 1-0 öne geçti.

56. dakikada Muğla takımı beraberlik golüne çok yaklaştı. Ceza sahası içinde topla buluşan Bartu sert bir şutla kaleyi yollarken, top kalecide kaldı.

64. dakikada ilçemiz temsilcisi, Ertan ile ikinci gole çok yaklaşırken, topa vuran Ertan'ın şutu üst direğe takıldı.

Dakika 86'da orta saha mücadelesinde Dr. Alp Milasspor futbolcusu Emir, rakibine faul yapınca ikinci sarıdan kırmızı görerek oyun dışı kaldı.

Orta hakem maça 6 dakika uzatma verdi. Uzatma dakikaları her iki kalede gol pozisyonlarıyla geçti. Muğlaspor atağında kaleye ortalanan topa Yiğit Siraç ceza sahasında kafayı vurdu ve bu golle Muğlaspor 1-1’lik eşitliği sağladı. Gol sonrası ceza sahasında rakip futbolcuyla tartışan savunma oyuncusu Mustafa Öner ikinci sarıdan kırmızı gördü ve Dr. Alp Milasspor maçta 9 kişi devam etti.

Maçın bitmesine sayılı dakikalar kala Muğlaspor, geliştirdiği atakta Adnan ikinci golü atarak maçta 2-1 öne geçti.

Maçın bu sonuçla biteceği düşünülürken, Muğla ceza sahası içinde kaleye ortalanan topa Fatih kafayı vurdu ve bu son saniye golüyle Dr. Alp Milasspor maçta 2-2'lik beraberliği sağladı. Karşılaşma bu sonuçla tamamlandı. Uzatmalarda peş peşe gelen 3 golün ardından iki takım da sahadan 1'er puanla ayrıldı.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık