Ve.. Milas Belediyespor Efeler Ligi’nde!..

Milas Belediyespor Voleybol takımı, Alparslan Endüstri Erkekler 1. Ligi Play-of karşılaşmaları çerçevesinde, bugün Konya’da oynadığı, Niksar Belediyespor’u 3-2 yenerek, Altekma ile birlikte Efeler ligine yükseldi.

Ve.. Milas Belediyespor Efeler Ligi’nde!..

Bugün oynanan Niksar Belediyespor – Milas Belediyespor voleybol takımları, tiebreak setine kadar sürekli başa baş bir mücadele sergilediler. Her iki takımın da birbirlerine bariz bir sayı üstünlüğü sağladığı set olmadı. İlk seti Niksar Belediyespor (23-25) alırken, ikinci seti  (25-23) alan Milas durumu 1-1’e eşitledi. Üçüncü seti de Niksar Belediyespor yine uzatma sayılarında (22-25) aldı. Milas Belediyespor yine çekişmeli geçen dördüncü seti  (26-24) almayı başarınca durum 2-2 oldu ve maç time break setine kaldı.

Tiebreak setine Milas Belediyespor çok iyi başladı ve aradaki farkı 6 sayıya kadar çıkardı ve sonunda seti 15-11 kazanmasını bildi.

Maçın sona ermesiyle Milas Belediyesporlu voleybolcular ve teknik heyet büyük sevinç yaşarken, tribünlerdeki Milaslı seyirciler de Efeler Ligi’ne çıkmanın sevincini ve gururunu yaşadılar.

Milas Belediyespor  2018-2019 voleybol sezonunda çıkatığı Alparslan Endüstri Erkekler 1. Ligi’nde 4 yıldır grubunda şampiyon olarak, Efeler Ligi’ne çıkabilmek için Play-Off’lara katılma hakkı kazanmış, ancak bundan önceki üç yıl Play-off’lardan Efeler Ligi’ne yükselmeyi başaramamıştı.

Milas Belediyespor Voleybol Takımı, bu yıl da kendi ligini şampiyon olarak tamamlamış ve Efeler Ligi’ne yükselmek için  play-off maçlarına kalmıştı. Konya’da gerçekleşen play-off karşılaşmalarında 3 maç oynayan Milas Belediyespor, bu günkü maçlarla birlikte ikisini kazanınca, Efeler Ligi’ne yükselmeyi başardı.

Bu yıl Efeler Ligi’ne Milasspor’la aynı ligde mücadele eden Altekma Voleybol Takımı da çıkmaya hak kazandı.

Milas Belediyespor Voleybol Takımımız, gelecek yıl Efeler Ligi’nde Milas’ı temsil edecek.

 

 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık