Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Vetaranlar Voleybol Takımı İkinci Şampiyonluğu İstiyor

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Vetaranlar Voleybol Takımı İkinci Şampiyonluğu İstiyor

2015-2016 Muğla Veteranlar Turnuvası Şampiyonu Milas Belediyespor Takımı, Eylül ayı içinde yapılacak olan Vetaranlar Voleybol Şampiyonasında ikinci şampiyonluklarını elde etmek için sıcak yaz günlerinde Milas Kapalı Spor Salonunda antrenmanlara devam ediyor.

Geçen sene Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Spor Dairesi tarafından düzenlenen ve Datça Kent Konseyi, Marmaris Belediyespor, Muğla Büyükşehir Belediyespor Takımlarının katıldığı Muğla Turnuvasında şampiyon olan Milas Belediyesi Veteran Takımı, şampiyonluk sonrası çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor.

Her meslek grubundan sporcuların oluşturduğu Milas Vetaranlar Takımını, eski voleybol sporcularından Vedat Atabek çalıştırıyor.

Milas Belediyespor Veteran Takımında yer alan sporcular yaptıkları açıklamada, Muğla’da kazanılan şampiyonluğun tesadüf olmadığını göstermek için son derece sıkı bir şekilde yeni turnuvaya hazırlandıklarını, kendilerine destek olan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a, yönetim kurulu üyelerine ve Milas Kapalı Spor Salonunda antrenman yapma olanağı tanıyan Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Ünlüsoy ile salon görevlilerine teşekkür ettiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis