Veteran Futbol Milli Takımı Bodrum’da

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Veteran Futbol Milli Takımı Bodrum’da

Bodrum Veteran Takımı: 1 Veteran Milli Takım: 4

26 - 29 Nisan’da Rize’de yapılacak olan Veteranlar Futbol Turnuvasına hazırlanan Türkiye Veteranlar Milli Takımı kamp ve hazırlık maçı için geçtiğimiz hafta sonu Bodrum’a geldi.

Türkiye’nin farklı bölgelerinden veteran futbolcularının buluştuğu Veteran Milli Takımı Bodrum Veteranları ile oynadıkları hazırlık ve dostluk maçını 4 - 1 kazandılar.

Teknik Sorumluluğunu Alpay Özer’in yaptığı Veteranlar Milli Takım kadrosunda Bodrum Veteranlarında forma giyen ilçemiz Milas’ın 2 başarılı sporcusu da hazırlık maçının ikinci yarısındaki 11 futbolcu içinde yer aldılar.

Coşkun Şenol ve Ramazan Akkoyun isimli 2 sporcumuz karşılaşmanın ikinci yarısında oynadıkları etkili futbola beğeni topladılar.

Coşkun Şenol ön libero mevkiinde Ramazan Akkoyun ise orta sahada hücuma yakın oynayarak maçın kazanılmasında diğer takım arkadaşlarıyla birlikte pay sahibi oldular.

Bodrum Veteranlar Takımının Teknik Sorumluluğunu ilçemizin eski sporcularından Erkan İşli yaparken Bodrum Veteranları Takımı formasını giyen Turgay Arat’ta Milaslı sporcu olarak futboluyla başarılı bir performans gösterdi.

Müsabaka öncesinde Bodrum Veteranlar Futbol Takımı Kaptanı Selim Demirci Veteranlar Türk Milli Takımı Kaptanına ve Federasyon Başkanı Kenan Gürsu’ya plaket ve çiçek vererek “Bodrum’a hoş geldiniz” dedi.

 

Türk Milli Veteran Takımı: 4

Bodrum Veteran Takımı: 1

Maçın Hakemi: Mustafa Kara

Bodrum Veteran Takımı: Osman Yıldızeli, Bertan Aptıkoğlu, Melih Kemal Kırtay, Metin Yavuz, Serkan Bahadır, Duran Öztürk, Özkan Kaya, Turgay Arat, Hakan Ellidokuzoğlu, Selim Demirci, Savaş Şişci, Vedat Aktaş, Budak Derinkök, Saim Keskin

Türk Veteran Milli Takımı İlk Yarı: Fatih Şimşek, Raşit Enhoş, Mustafa Bayar, Ercün Seven, Umut Avcı, Oktay Ertuğrul, Hasan Bağdat, Ahmet Terzioğlu, Erkan Erdoğan, Ali Kadaloğlu, Murat Tezcan, Bora Günaydın

Türk  Milli Veteran Milli Takımı İkinci Yarı: Tancu Nayman, Coşkun Şenol, Ramazan Akkoyun,Harun Algan, Nevzat Kafadaroğlu,Ali Osman Çınar, Fatih Özen, Ahmet Varınç,Tuncay Kaplan,Feridun Albayrak,Halit Bulut,Can Acar, Erkan Kambur, Aydın Bakır

Karşılaşmanın ilk golünü konuk takım attı. Üst üste kaçan gol fırsatlarından sonra gelişen bir Milli Takım atağında Umut’un pası ile Ahmet ceza sahası içinde topla buluştu. Plase vurdu ve Milli Takım 1 - 0 öne geçti

Dakika 20’de Bodrum beraberlik golünü attı. Kazanılan bir korner atışında Melih ceza sahası içinde topa güzel kafa koydu ve maçta dengeyi sağladı.

Bodrum: 1 - Milli Takım: 1 ilk yarı bu skorla kapandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına farklı bir 11 ile çıkan milli takımımızda Milaslı sporcular Coşkun Şenol ve Ramazan Akkoyun’da forma giydiler.

Coşkun savunmada net bir golü önlerken Ramazan takımının attığı bir gole asistlik yaptı. Dakika 60’ta Ahmet, Bodrum ceza sahası içinde topla buluştu. Kaleciyi de çalımlayarak takımının 2 – 1’lik galibiyet golünü attı.

Dakika 70’de konuk takım bir gol daha buldu. Skor 3 - 1 oldu. Dakika 85’de Ramazan Akkoyunlu asistliği sonrasında Ahmet bir gol daha atarak skoru belirledi. Veteran Türk Milli Takımı: 4, Bodrum Veteran Takımı:  1

 Müsabaka sonrasında birbirlerini kutlayan iki takım kol kola soyunma odasına giderek birbirlerine müsabakalarında başarılar dilediler.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık