Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Voleybolcularımızhedefe tam gaz!..

Türkiye Büyük Erkekler Voleybol Ligi’nde ilimizin ve ilçemizin gururu ‘Milas Kaplanları’, Konya’yı da evine eli boş gönderdi. Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımımız, ligin ikinci yarısında da fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Voleybolcularımızhedefe tam gaz!..

TürkiyeBüyükErkeklerVoleybolLigi’ndemücadeleeden MilasBelediyespor, kendievindeoynadığı Konya BüyükşehirBelediyespor maçının 3 setini de açıkarakazanarak, galibiyetserisine biryenisinidaha ekledi.

Milas Belediyespor maça; Mehmet Ali Doğan, HakanKemerli, Ali Özdemir, HasanBalcıoğlu, Anıl Tokat, AkayÇalık, Mertcan Akın, KaanKar, CelilYavuz, Görkem Yazgan, Burak Enes Aktürk, Furkan Muhammet Bayındır ve Oğuzhan Tarakçı ile çıkarken, rakibi Konya BüyükşehirBelediyespor ise şu isimlerle sahaya çıktı:

Hüseyin Öztürk, Ahmet Kiremit, Mehmet Güzel, Mustafa Can, Mürşit Salih Çevik, Ali Köksoy, Mehmet Kağan Öztürk ve Tevfik Eseroğlu.

Maça kazanma parolası ile çıkan Milas Belediyespor voleybol takımı, ilk seti 25-10 alırken, ikinci seti 25-17 alarak 2-0 öne geçti. Üçüncü seti de kazanmak için oldukça istekli olan voleybolcularımız, son seti de 25-11 kazanarak maçı 3-0 aldılar.

Maçın bitiş düdüğüyle büyük bir sevinç ve coşku yaşayan sporcularımıza, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Milaslı taraftarlar da katıldı.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis