Voleybolda alt yapı antrenmanları başladı

​​​​​​​Uzun bir süredir pandemi nedeniyle ara verilen voleybol alt yapı antrenmaları geçtiğimiz hafta içersinde yeniden başladı.

Voleybolda alt yapı antrenmanları başladı

Milas Belediyespor Kulübü voleybol alt yapı takımlarının sporcuları ,antrenörleri Mustafa Arıkan nezaretinde ilk antrenmalarını geçtiğimiz hafta içersinde Milas Atatürk Spor Kompleksinde gerçekleştirdiler.

Takımın antrenörü Mustafa Arıkan voleybol antrenmanı ve alt yapıdan yetişerek voleybolun isim yapmış farklı takımlarına transfer olan sporcularıyla ilgili olarak gazetemize bilgilendirerek Milas Belediyespor Kulübü voleybolda alt yapısındaki genç sporcularıyla başarılı adımlar atmaktadır dedi.

Arıkan “ Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımına alt yapıdan yetiştirdiğimiz genç sporcularımızı kazandırabilmek için gereken tüm çalışmaları alt yapı antrenörleri olarak yapmaktayız. Pandemi nedeniyle uzun süre ara verdiğimiz alt yapı voleybol antrenmanlarımıza yıldızlar ve gençler kategorisinde yeniden başladık. Verilen uzun ara nedeniyle sporcularımızla zaman zaman açık havada antrenman yaparak sporcularımızın spordan uzak kalmaması için çaba sarfettik.

Ancak voleybol antrenmanı kapalı salonda ağların altında en iyi şekilde yapılabiliyor, bu nedenle Atatürk Spor Kompleksinde yeniden antrenmanlarımıza başladığımız için hepimiz çok mutluyuz. Bizler hafta sonu lig maçı yapılabilecekmiş gibi antrenmanlarımız sürdürüyoruz ülkemizde pandemi sonrasında lig maçlarımızın başlamasını özlemle bekliyoruz.

4 sporcu transfer oldu

Milas Belediyespor voleybol alt yapısından yetişen genç sporcularımızdan bazılarının farklı voleybol takımlarına transferlerini gerçekleştirdik. Genç sporcularımıza transfer oldukları yeni takımlarında başarılar diliyoruz. Gittikleri takımlarda başarılı olacaklarına inancımız sonsuzdur.

Genç sporcularımızdan Mert Mutlu İkinci Voleybol Liginde yer alan İnegöl Belediyespor’a transfer oldu. İzzet Erdoğan İkinci lig voleybol takımlarından Altekma’ya gitti. Doruk Tireli Spor Toto Spor Kulübüne, Mustafa Kaan Durmaz Akhisargücüspor Kulübüne transfer oldular.

Gelecekte tüm genç sporcularımız yine Milas Belediyespor bünyesinde toplanarak ilçemiz adına yarışacaklardır, bir kez daha tüm sporcu kardeşlerime yeni takımlarında başarılar diliyorum “açıklamasında bulundu

Lisanslı sporcu olma isteyenleri antrenmanlarımıza bekliyoruz

Milas Belediyespor Kulübü Voleybol Alt yapı antrenörü Mustafa Arıkan geçtiğimiz hafta çersinde başlayan voleybol antrenmanlarına pandemi kurallarına gereken hassasiyeti gösterdiklerini belirterek sporcularımızın sağlığı bizler için çok önemlidir dedi.

Antrenör Arıkan,  voleybola gönül veren yıldız ve genç sporculara da seslenerek lisanslı olarak voleybol oynamak istiyorsanız bizlere ulaşın mesajını verdi.

Mustafa Arıkan TEL:05558575319

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık