Voleyboldaki Profesyonel Temsilcilerimiz

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Voleyboldaki Profesyonel Temsilcilerimiz
  • 29 September 2016, Thursday 6:35

2016 - 2017 voleybol sezonunda ilimizi ikinci lig müsabakalarında temsil edecek olan takımlarımız 30 Ekim’de başlayacak olan lig müsabakalarına hazırlık çalışmalarını sürdürüyorlar.

Bayanlarda Muğla Büyük Şehir Belediyespor, Erkeklerde ise Milas Belediyespor takımlarının katılacakları lig karşılaşmaları 30 Ekim Pazar günü oynanacak olan ilk hafta karşılaşmaları ile başlıyor.

2015 - 2016 voleybol sezonunda katıldığı Play Off maçlarında başarılı olan Muğla Büyük Şehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Antrenörleri Sertan İnce nezaretinde Muğla Düverek Spor Salonu’nda antrenmanlarına devam ederken ilçemizi ikinci ligde temsil edecek olan Milas Belediyespor Erkek Voleybol Takımı da Antrenörleri Osman Çakıray ve Sefa Koşar nezaretinde antrenmanlarını Milas Spor Salonu’nda yapıyor.

 

Muğla Büyükşehir

Belediyespor’da Hedef

İyi Oyun

Voleybol İkinci Ligi 3. Grupta birbirinden güçlü rakipleriyle mücadele edecek olan ilimiz bayan voleybol takımı Muğla Büyük Şehir Belediyesi ilk karşılaşmasını deplasmanda 30 Ekim Pazar günü Balıkesir Ayvalıkgücü takımı ile yapacak.

İlimiz bayan voleybol takımının rakipleri Ayvalıkgücü, Denizli Gençlik Hizmetleri, İzmir Gelişim Koleji, Antalya Kepez Belediyespor, Antalya Parkspor, İzmir Mavi Ege Gazi Gençlikspor, İzmir Büyük Şehir Belediyespor ve İzmirspor oldu.

 

Milas Belediyespor’da

Hedef Şampiyonluk

Voleybol Büyük Erkekler Üçüncü Lig’de bu sezon ilk kez mücadele edecek olan ilçemiz takımı Milas Belediyespor’da sezon hedefi şampiyonluk olarak belirlendi.

2015 - 2016 sezonunda yer aldığı Üçüncü Lig’de grubunda başarılı maçlar oynayan ve grup üçüncüsü olarak ligi tamamlayan ilçemiz takımı Milas Belediyespor 30 Ekim Pazar günü oynanacak olan ligin ilk karşılaşmasında deplasmanda Denizli Acıpayam takımı ile karşılaşacak.

Milas Belediyespor Voleybol Takımı bu sezon yer aldığı grubunda Alanya Belediyespor, Antalya Korkuteli Gençlikspor, Antalya Manavgat Bahçe Şehir Koleji, Bursa Voleybol, Bursa İnegöl Belediyespor, Denizli Acıpayam Halk Eğitim Spor, İzm,r Büyük Egespor, İzmir Saint Joseph ve Antalya Kemer Belediyespor ile mücadele edecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık