Yaşama tutunmaya çalışıyor

​​​​​​​Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği kurucu üyesi Ali Rıza Purma, uzun süredir rahatsızlığı nedeniyle spor camiasından ayrı düşmüştü.

Yaşama tutunmaya çalışıyor

Geçtiğimiz günler içersinde Bodrum Acıbadem Hastanesi’nde yoğun bakıma kaldırılan Ali Rıza Purma’yı hastaneye kaldırılmadan önce evinde ziyaret eden Sevdamsın Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak, yöneticiler ve Yeni Milasspor Kulübü Amigosu Şeker ibrahim Alır, kurucu üyeleri eski başkanlarına acil şifalar dilediler.

Gıda Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin’in Yeni Milasspor Kulüp Başkanlığı yaptığı dönemde kulüp müdürü olarak ta görev yapan, Yeni Milasspor Kulübünün yönetim kademesi içersinde de yer alan, Yeni Milasspor Camiası ve Sevdamsın Taraftarlarınca çok sevilen Ali Rıza Purma’nın rahatsızlığı Milas spor camiasını üzmeye devam ediyor.

2016 yılından beri rahatsızlığı bulunan 1945 doğumlu 75 yaşında ki Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Kurucu Üyesi Ali Rıza Purma’nın sağlık durumu ile ilgili gazetemize bilgilendirme yapan kızı Sıdıka Hanım, “babamın spor camiası tarafından çok sevildiğini biliyoruz. Uzun bir süredir Akciğere bağlı rahatsızlığı olan ve son bir aydır hastanede yatan babamın rahatsızlığı ile ilgili geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum” diyerek, “umutla iyileşmesini bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Yeni Milasspor’un Üçüncü Ligde yer aldığı profesyonel dönemlerinden bu yana Taraftarlar Derneği Başkanlığı ve tribün liderliği yapan Ali Rıza Purma’ya gazetemiz olarak acil şifalar diliyor ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık